Bez torbalar Kapaklı'da dağıtıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yla birlikte Perşembe Pazarını ziyaret ederek vatandaşlara ve pazar esnafına çevre dostu, sağlıklı bez torb

Kapaklı 8.02.2019 13:33:00 0
Bez torbalar Kapaklı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından "Sıfır Atık Projesi"ne destek vermek amacıyla başlatılan sağlıklı bez çanta dağıtımı Kapaklı’da Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın katılımı ile devam etti.

 

VATANDAŞLAR BİLGİLENDİRİLDİ

 

Önceki gün Bahçelievler Mahallesinde kurulan Perşembe pazarını ziyaret ederek çevre dostu, sağlıklı bez torbaları vatandaşlara dağıtan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, belediyenin tamamlanan ve devam eden yatırımları hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

 

“SAĞLIKLI BEZ DAĞITIYORUZ”

 

1 Ocak 2019 itibariyle yürürlüğe giren ücretli poşet uygulamasının vatandaşları zor durumda bıraktığını kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Bizler de Sosyal Belediyecilik anlayışımız kapsamında, vatandaşlarımızın bu durumdan olabildiğince az etkilenmesi için Büyükşehir Belediyemizin de katkılarıyla Kapaklı halkımıza çevre dostu, sağlıklı bez torbalarımızı hediye ediyoruz. Güle güle kullansınlar” diye konuştu.

 

“ÇEVRE TEMİZLİĞİNE ÖNEM VEREN BELEDİYE OLDUK”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman doğaya saygılı, çevre temizliğine önem veren bir belediye olduklarını kaydeden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “ Çevre kirliliğinin hat safhada olduğu günümüzde Çevre ve Şehircilik Bakanlığının başlatmış olduğu projeyi biz de vatandaşlarımıza hazırlattığımız doğa dostu bez torbaları dağıtarak destekliyoruz” dedi.

 

Haber/Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10