İYİ Parti'den Saray'da coşkulu aday tanıtımı

İYİ Parti Saray İlçe Başkanlığı Saray Belediye Başkan adayı Ali Özen için önceki gün miting havasında tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Yerel seçimlerde iddialı olduğunu kaydeden Sa

Saray 10.02.2019 13:41:00 0
İYİ Parti

İYİ Parti Saray adayı Ali Özen’i Atatürk Meydanı’nda düzenlenen törenle tanıttı. Programa İYİ Parti Edirne Milletvekili Grup Başkan Vekili Orhan Çakırlar, Genel İdare Üyesi Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kuleyin, Genel İdare Üyesi Mehmet Tolga Akalın, Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, İyi Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, Kurucu Üyeler Yücel Coşkun Ali Coşkun, Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, Kırklareli İl Başkanı Mustafa Köseoğlu, Tekirdağ Esnaf Odaları Birlik Başkanı Sami Kayın, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

HÜKÜMETİ ELEŞTİRDİ

 

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İYİ Parti Saray İlçe Başkanı Rahim Buluş, yerel seçimlerde iddialı olduklarını kaydetti. Hükümetin politikasını eleştiren İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan “Tekirdağ vergi vermede ilk on sırada ama hizmet almada altmışıncı sıradadır” dedi. CHP ile Tekirdağ’da ittifak konusu hakkında konuşan Kaplan, ittifakı hiç istemediğini açıklayarak “4 ilçede aday çıkarıyoruz 7 ilçede seçime girmiyoruz. Bu 7 ilçede Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe belediye başkan adayları bizim ilçe başkanlarımız ile koltuk pazarlığı yapıyorlar. Biz bu ittifakı cumhuriyetin temel değerlerine dönmek için, üniter yapıya dönmek için yapıyoruz” dedi.

 

“KİMSENİN ADAMI OLMADIM”

 

Coşkulu kalabalığa seslenen İYİ Parti Saray Belediye Başkan adayı Ali Özen “ CHP’yi bölmek için AK Parti Ali Özen’i aday gösterdiği söyleniyor. 54 yaşındayım kimsenin adamı olmadım ben sizin adamınızım. Ben Saray’ın adamıyım.  Aday olmakla iş bitmiyor. Hizmet atıp tutmayla değil parayla halkın gücüyle olur. Yoksa vaatler bitmez. Geçmişte yaptığımız hizmetler ortadadır. Saray’da 7 yıldır alt yapı çalışması var. Bunlarda emeği geçen her kim varsa teşekkür ediyorum ama bu uzun sürdü. Bu hizmetleri bitirip vatandaşlarımızı çamur içinden çıkarıp cadde ve sokakları tertemiz yapacağız. Sorunları en az yerel yöneticiler kadar bende biliyorum. Altyapı yüzde 50 yerel yüzde 50 devlet desteği ile oldu. Gittiğiniz ilçelerde her yerde gördünüz bu çağda hayvan pazarları bile kapalı. Göreve geldiğimiz zaman modern, günün şartlarına ait bir kapalı Pazar yeri yapacağız. Saray’ın kanayan bir yarası bir otogarımız var. Bir ilçede 30 yıl sistem devam eder mi elinizi vicdanınıza koyun. En kısa zamanda saraya layık bir otogar. Saraya gelen ilk insan otogara ayak basıyor etrafa bakıyor bu nedir böyle” dedi.

 

“BU İŞ BİTMİŞTİR”

 

Büyükyoncalı mahallesinin üvey evlat muamelesi gördüğünü kaydeden Özen “ En büyük sorunlarda orada, onlarla oturup sorunları çözeceğiz. Çözülmeyecek hiçbir sorun yok. Onların dertlerini dinlediğin zaman bu sorunlar rahatlıkla çözülecek kimsenin şüphesi olmayacak. Bunları Ali Özen olarak değil bunları ekip ile yapacağız” dedi. Ali Özen’den sonra konuşan Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kuleli ise “Evlad-ı Fatihan’ın torunları Selanikli yetim Mustafa’nın hemşehrileri hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Sizlere topuklu efe Meral Akşener’in selamlarını getirdim. Bu topluluğu gördüğüm zaman Ali Başkan bu iş bitti diyorum” diye konuştu.

 

Haber/Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10