Golden Palas Hotel'den Kızılpınarspor'a moral kahvaltısı     

Süper Amatör Lige yükselme mücadelesi veren 1.Amatör Küme takımlarından Kızılpınarspor'a Ahımehmet Gençlikspor karşılaşması öncesi Golden Palas Hotel tarafından kahvaltı verildi. KızÄ?

10.02.2019 17:28:00 0
Golden Palas Hotel

Kahvaltıda konuşan Kızılpınarspor Teknik Direktörü İsmail İnan “ Sezon öncesi ortaya koyduğumuz şampiyonluk hedefimizi  birlik ve beraberlik içinde sezon sonunda gerçekleştirdik. Şimdi de Süper amatör lige çıkmak için playoff maçlarını oynuyoruz. Geçen hafta rahat galip geleceğimiz Çerkezmüsellim karşısında berabere kaldık. Ancak bundan böyle diğer maçlarımızda mutlak galibiyet için mücadele edeceğiz ve ilk üç takım içinde yer alarak süper amatör lige çıkacağımıza da inancımız tam. Golden Palas Hotel’in bizlere düzenlediği  moral ve destek kahvaltı programı için çok teşekkür ediyoruz. Ergene Ahımehmet spor önünde alacağımız galibiyeti de Golden Palas’a hediye edeceğiz.Bizlere sezon başından bu yana Çerkezköy’lü esnaf ve iş adamlarımızın bu yöndeki destekleri bizleri moral olarak güçlü kılıyor bizlerden desteğini esirgemeyen tüm iş adamlarımıza ve esnaflarımıza da çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Golden Palas Hotel yöneticileri de Kızılpınarspor’un  sezona inancı bir şekilde başladığını ve elde ettiği şampiyonluğu Süper amatör lige yükselerek amacını gerçekleştireceğine inandıklarını ve gereken desteği vermeye devam edeceklerini belirttiler.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10