İmdat Özgör 6. kez güvenoyu aldı

Çerkezköy Edirneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin 11. Olağan Genel Kurulu, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi'ndeki dernek lokalinde bugün saat 17.00'de yapıldı. Yapıla

Çerkezköy 10.02.2019 17:54:00 0
İmdat Özgör 6. kez güvenoyu aldı

Çerkezköy Edirneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İmdat Özgör’ün açılış konuşmasıyla başlayan kongre, kongre divanının oluşturulmasıyla devam etti. Divan başkanlığına Çerkezköy Kent Konseyi Sekreteri Hüseyin Ülger getirilirken, katip üyeliklere Ali Dede, Zafer Uyanık getirildi.

 

RAPORLAR OKUNARAK OYLAMAYA SUNULDU

 

Divan oluşumu sonrasında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile birlikte  faaliyet raporu, denetim raporu, kesin hesap raporu  okunarak oylamaya sunuldu ve oy birliğiyle kabul edildi. Sonra 2018-2019 yılı tahmini bütçe okundu ve oybirliğiyle kabul edildi. Ardından da geçmiş dönemlere ait üye aidat borçlarının af edilmesi(alınmaması) oylandı ve alınmaması oybirliğiyle karara bağlandı.

 

İMDAT ÖZGÖR 6. KEZ BAŞKAN SEÇİLDİ

 

Gündem maddelerinin görüşülmesinden sonra seçimlere geçildi.Seçimlere mevcut başkan İmdat Özgör tek aday ve tek lise ile girdi.Açık oylama usulü ile yapılan seçimde imdat Özgör ve listesi kongreye katılan yaklaşık 60 üyenin tamamının oyunu alarak 6. Kez başkanlığa seçildi.

 

İMDAT ÖZGÖR’ÜN LİSTESİNDE ŞU İSİMLER YER ALDI

 

Çerkezköy Edirneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığına 6. Kez güven tazeleyerek seçilen İmdat Özgör’ün  listesinde şu isimler yer aldı; yönetim kurulu asil üyeleride Zihni Özen, M. Süreyye Ödemiş, Suat Özgücü, Nail Türkoğlu, Zafer Uyanık ve Sami Taş, denetleme kurulu asil üyeliklerinde Mahmut İlhan,Birkan Çetin ve Tufan Sakarya.

 

 “YENİ DÖNEMDE DE GÜVENİNİZE LAYIK OLACAĞIZ”

 

Yapılan seçim sonunda kısa bir teşekkür konuşması yapan Dernek Başkanı İmdat Özgör, “Yeniden bizleri seçerek göreve getirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Derneğimiz kurulalı bugün tam 20 yıl oldu. 5 dönemdir  üstlendiğim bu görevimi şahsım ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte en iyi şekilde yerine getirmeye özen gösterdik.  Bu yeni dönemde de aynı kararlılıkla birlik ve beraberlik içinde görevimizi sürdüreceğiz. Edirneliler olarak yaşadığımız Çerkezköy’ün daha iyi yerlere gelmesi için bugüne kadar olduğu gibi bundan böylede katkı vereceğiz” dedi.  Özgör’ün konuşmasının ardından kongreye katılanlara derneğin 20. yılı nedeniyle etli pilav ve ayran ikramı yapıldı.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10