Gebe okulu 11'inci dönem mezunlarını verdi

Çerkezköy İrmet Hospital tarafından  "Sağlıklı gebelik, sağlıklı doğum, sağlıklı çocuk." sloganıyla başlatılan "Gebe Okulunun" 11'incisi tamamlandı.

Çerkezköy 11.02.2019 15:47:00 0
Gebe okulu 11

Mezuniyet haftasında eğitimler Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Jin. Opr. Dr. İlke Topdağı Aydın, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Uzm.Dr. Dilek Köse ve Yenidoğan hemşileri anne ve baba adaylarına eğitimler verdiler. Gebe Okulu eğitimlerinin son gününde Kegel Egzersizleri ve Masaj Teknikleri eğitimleri verilirken, doğumhane ziyaretinde ise merak edilen sorular soruldu. Soru cevap eşliğinde geçen eğitimin ardından Gebe Okulu’ndan mezun olan anne ve baba adayları, sertifikalarını aldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Eğitimin ardından daha bilinçli anne ve baba adayı olduklarını söyleyen kursiyerler, "Gebe Okulu sayesinde hamilelik döneminde nelerle karşılaşacağımızın yanı sıra doğumdan sonra da bebek bakımıyla ilgili hem bizler hem de eşlerimiz pek çok şey öğrendik. Eğitimler oldukça faydalı geçti, bu eğitim fırsatını bize tanıyan İrmet Hospital Ailesine teşekkür ederiz” dedi.

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10