Dr. Ali Çolak İYİ Parti'den istifa etti

İYİ Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olacağı konuşulan Doktor Ali Çolak, İYİ Parti Genel Merkezinin millet ittifakı kapsamında Çerkezköy'de CHP'nin adayı Vahap Akay'ı deste

Çerkezköy 13.02.2019 10:00:00 0
Dr. Ali Çolak İYİ Parti

İYİ Parti Çerkezköy Belediye başkan adaylığı için adı geçen Ali Çolak’ın istifa ettiğini kaydeden İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, “Takdir arkadaşımızın kendisidir. Partimize müracaat eden arkadaşımızı, partimiz adına Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olması için bizler de bugüne kadar destekledik. Ancak genel merkezimizin aldığı karar doğrultusunda millet ittifakına bağlı kalarak Çerkezköy’de aday çıkartmayacağımızın kamuoyuyla paylaşılmasının ardından biz de arkadaşımızın mevcut Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay beyin listesinde yer almasını istedik. Ancak kendileri buna sıcak bakmayarak geçtiğimiz günlerde partiden istifa ettiğini belirtti. Kendisi ile yaptığım görüşmede kendisine teşekkür ettim. Partimiz yola çıkarken bir tepki olarak çıkmış, sıkışan Türk siyasetine genel başkanımız Sayın Meral Akşener adeta nefes aldırmıştır. Ancak partimizden adaylık için müracaat edip partimizde kendi özgür iradesi ile aday olmuş bir ismin aday çıkmayınca AK Parti’den aday olacağı söylentileri bizim kulağımıza kadar gelmiştir. Partimizle yollarını ayıran bu arkadaşın girdiği bu yanlış siyaset yolunda ömrünün çok uzun olacağını düşünmüyorum” dedi.

 

“VAHAP AKAY’I DESTEKLİYORUZ”

 

Milletvekili Enez Kaplan, “Millet ittifakı adına İYİ Parti’nin almış olduğu kararla ortak adayımız Vahap Akay’ı kayıtsız şartsız olarak destekleyeceğimizi kamuoyu ile paylaşıyoruz” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10