Başkan Akay, öğrencilerin sorularını yanıtladı

Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu Rehber Öğretmeni Özlem Özer ile okul öğrencileri Şeyma Bilgin, Feyzanur Koç, Aleyna Öztürkel ve Zehra Kaytaran Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret

Çerkezköy 13.02.2019 16:17:00 0
Başkan Akay, öğrencilerin sorularını yanıtladı

Ziyaret amaçlarının Başkan Akay ile röportaj yapmak olduğunu ifade eden Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu Rehber Öğretmeni Özlem Özer, Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu 8. Sınıf Öğrencileri için Meslek Tanıtım Programı hazırladıklarını ifade ederek, “Öğrencilerimiz ile birlikte çeşitli meslek dallarıyla alakalı röportajlar yapıyoruz. Bu vesile ile öğrencilerimiz sizinle Belediye Başkanlığıyla alakalı röportaj yapmak istediler” sözlerine yer verdi.

 

“VATANDAŞLARIMIZLA ARAMIZDA GÜÇLÜ BİR BAĞ OLUŞTU”

 

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Akay, “Belediye Başkanlığı görevinin en önemli gereklerinden biri halkla iç içe olmak. Her zaman çocuklarımızı, vatandaşlarımızı nasıl daha mutlu yaşatabiliriz diye düşünüyoruz. Bunu yaparken de halkımızla sürekli iletişim halinde oluyoruz. Bu sayede vatandaşlarımızla aramızda güçlü bir bağ oluştu” şeklinde konuştu.

 

SORULARI YANITLADI

 

Ziyaret, Başkan Akay’ın Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu öğrencilerinin Belediye Başkanlığı mesleğine ilişkin sorularını yanıtlamasıyla son buldu.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10