Eşkinat'tan 74 mahalle muhtarına teşekkür plaketi

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından, Süleymanpaşa ilçesi sınırları içinde bulunan 74 mahallenin muhtarlarına beş yıllık çalışma dönemi boyunca gerçekleştirdikleri özverili çalışmalar v

Süleymanpaşa 15.02.2019 12:19:00 0
Eşkinat

DES Otel’de öğle yemeği eşliğinde gerçekleşen plaket töreninde; Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Gülferah Güral, Mehmet Hilmi İşsever ve Hulusi Özocak, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Programda Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, beş yıl boyunca birlikte çalıştıkları mahalle muhtarlarına teşekkür etti. Eşkinat “ Ara sıra birbirimize kırılsak da 5 yıl boyunca yüksek bir işbirliği ruhu içinde çalıştık ve büyük bir aile olduk. Özellikle köylerde görev yapan muhtarlarımıza seslenmek istiyorum. Benim köylerin mahalleye dönüştürülmesi ile ilgili düşüncelerimi biliyorsunuz. Sizlerin atadan, dededen biriktirdiğiniz mallarınıza bizler emanetçi olarak 5 yıl boyunca gözümüz gibi baktık. Söz verdiğimiz gibi tek bir karış köy arazisini dahi satmadık ve köy tüzel kişiliklerinin geri verilmesi sonrası sizlere iade etmek üzere koruduk. Sizlerin de bizler gibi bütün bu çalışma döneminde büyük özveriyle işinizi yaptığınızı bildiğimiz için, yeni dönem öncesi bir araya gelmek ve mevcut dönemde büyük bir işbirliği içinde yaptığımız çalışmaları taçlandırmak adına sizlere teşekkür etmek istedik. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, yeni dönemde işbirliğimizin artarak devam edeceğini belirtmek istiyorum,” diye konuştu.Programda Süleymanpaşa Belediyesinin çevre dostu projelerinden biri olan bez alışveriş torbaları içinde çeşitli hatıra eşyaları da hediye edildi.

 

Haber/ Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10