Kapaklı'da 14 Şubat'a renkli kutlama

Kapaklı Belediyesi 14 Şubat Sevgililer günü dolayısıyla renkli bir program gerçekleştirdi.

Kapaklı 15.02.2019 13:34:00 0
Kapaklı

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün çalışmaları kapsamında düzenlenen 14 Şubat Sevgililer Günü etkinliği kapsamında sevgi falı çekildi, anı ölümsüzleştirmek adına fotoğraf alanı oluşturuldu ve günün anısına vatandaşlara çeşitli hediyeler takdim edildi. Dün saat 14.00’da eski Belediye Meydanı’nda başlayan etkinliklere Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve eşi Fatma Mandalı’nın yanı sıra yüzlerce vatandaş katıldı.

 

 

SEVGİ NOTLARINI PAYLAŞTILAR

 

Program alana kurulan sevgi fallarının okunması ile başlarken, Kalp şeklinde kesilen kağıtların üzerine yazılan sevgi notlarını sepetten rast gele çeken vatandaşlar, daha sonra bu notları sevgililerine ve eşlerine okuyarak bir kez daha sevgilerini dile getirdiler. Programda konuşma gerçekleştiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı özelinde tüm insanlığın 14 Şubat Sevgililer Gününü kutladı ve sevginin bir günle sınırlı kalmamasını, insanların her anlarını sevgiyle geçirmesini temenni etti.

 

HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ

 

Programa katılan davetliler gönüllerince eğlenirken, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve eşi Fatma Mandalı’nın dansı alanda büyük ilgiyle izlendi. Programda daha sonra katılımcılar kurulun stantta 14 Şubat Sevgililer Günü’nü ölümsüzleştirmek adına bu alanda hatıra fotoğrafı çektirdiler.Etkinliğin devamında alanı dolduran yüzlerce vatandaşa Kapaklı Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

 

Haber/Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10