Süper Ligde altı karşılaşma var

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 18.hafta heyecanı yaşanacak. Haftaya lider durumda giren Çorlu Kültürspor Malkara deplasmanında Sağlamtaşspor'a konuk olurken, ikinci sıradaki Marmaraereğlisi Belediyespor alt sÄ?

15.02.2019 16:14:00 0
Süper Ligde altı karşılaşma var

Tekirdağ Süper Amatör Ligde hafta sonunda altı karşılaşma oynanacak

 

LİDER DEPLASMANDA

 

18. hafta öncesinde 40 puan ve averajla lider durumda bulunan Çorlu Kültürspor deplasmanda 23 puanla sekizinci sırada yer alan Sağlamtaspor’a konuk olacak. Malkara 14 Kasım Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’te başlayacak. Averajla ikinci sırada bulunan Marmaraereğlisi Belediyespor 11 puanla ligin dibinde yer alan Çorluspor’a konuk olacak. Çorlu Belediye Şehir Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.

 

SARAY BELEDİYESPOR ÜÇ PUAN PEŞİNDE

 

38 puanla üçüncü sırada yer alan Saray Belediyespor ise evinde 32 puanla beşinci sırada bulunan 100.Yılspor’u ağırlayacak. Pazar günü saat 13.00’da 100. Yılspor’u sahasında konuk edecek olan Saray Belediyespor’da hedef 3 puan. Saray Belediysepor bu maç öncesi 17 maçta topladığı 38 puanla lig lideri Çorlu Kültürspor’un 2 puan gerisinde 3’üncü sırada yer alıyor. Süleymanpaşa temsilcisi 100. Yılspor ise 32 puanla ligin 4’üncü basamağında bulunuyor. Ligin ilk yarısında Süleymanpaşa’da oynanan mücadele 1-1’lik skorla sona ermişti.

 

KAPAKLISPOR MALKARA 14 KASIMSPOR’U KONUK EDECEK

 

Ligin ikinci devresinde istediği sonuçları alamayan ve liderin sekiz puan gerisine düşen Kapaklıspor ise evinde Malkara 14 Kasımspor’u konuk edecek. Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istediklerini kaydeden Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı “ Son haftalarda aldığımız şansız sonuçların ardından liderin sekiz puan gerisine düştük. Bu hafta evimizde karşılaşmayı kazanarak rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Lig uzun bir maraton kimin kimi yeneceği belli olmuyor. Sezon sonuna kadar puan kaybetmeden bütün maçlarımızı kazanarak şampiyonluk istiyoruz” dedi.

 

“SİTESPOR YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR”

 

İkinci devre iyi bir çıkış yakalayan Kapaklı Sitespor deplasmanda 15 puanla 11’inci sırada yer alan 1461 Karadenizspor’a konuk olacak. 13 Kasım Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’de başlayacak. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istediklerini kaydeden Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Ligde yenilmezlik serimizi bu deplasmanda da sürdürmek istiyoruz. Son haftalarda takım olarak toparlandık ve çok güzel bir futbol ortaya koyuyoruz. Hafta sonunda da 1461 Karadenizspor karşısında da üç puan alarak taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz” dedi.

 

ULAŞ’TA ZORLU KARŞILAŞMA

 

Ligde Muratlı Belediyespor haftayı 3-0’lık hükmen galibiyet ile kapatırken, alt sıralardan kurtulmaya çalışan Büyük Yoncalıspor ise deplasmanda Ergenegücü Ulaşspor karşısında üç puan arayacak. Ergenegücü Ulaşspor’un 25 puanı bulunurken, Büyükyoncalıspor’un ise 15 puanı var. Pazar günü Ulaş Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10