Sivaslılardan birlik ve beraberlik günü

Tekirdağ Sivaslılar Kültür Sosyal ve Yardımlaşma Derneği kuruluşunun birinci yılı dolayısıyla birlik, beraberlik ve dayanışma günü etkinliği gerçekleştirdi. Programda konuşan Tekirdağ SivaslÄ

Tekirdağ 17.02.2019 16:42:00 0
Sivaslılardan birlik ve beraberlik günü

Pazar günü Veliköy Düğün Salonunda 13-17.00 saatleri arasında düzenlenen etkinliğe Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Turan Demircan, Alperen Ocakları Başkanı Ahmet Macit, Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Belediye Başkan adayı Yılmaz Bulut, AK Parti Çerkezköy Eski İlçe Başkanı Sait Yazı, partililer, STK temsilcileri ile çok sayıda Sivaslı katıldı.

 

 

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Tekirdağ Sivaslılar Kültür Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ercan Yılmaz “ Tekirdağ Sivaslılar Derneği olarak bugün hep birlikte birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek için bir aradayız. Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinizi saygıyla selamlıyoruz. Bizler ne kadar Sivaslı olsak da bir o kadar da Tekirdağlıyız, Çerkezköylüyüz. Yaklaşan yerel seçimler öncesi Çerkezköy Belediye başkan adaylarına başarılar diliyoruz. Bizler dernekler ve sivil toplum kuruluşları olarak tüm partileri temsil etmekteyiz. Bizim görevimiz yapılan hizmetleri takdir etmek, yanlışlar karşısında sesimizi gür bir şekilde çıkarmaktır. Bugün buraya gelerek bizlere destek veren  herkese teşekkür ediyoruz. ” diye konuştu.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 

Yılmaz’ın konuşmasının ardından programa katılanlara dernek yönetimi tarafından ikramda bulunurken, sahneye çıkan yerel sanatçılar söyledikleri birbirinden güzel şarkılarla programa katılanlara unutulmaz bir gün yaşattı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10