Vakitçi'den derneklere ziyaret

Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkan Adayı Murat Vakitçi, seçim çalışmaları kapsamında esnaf, ev ve dernek ziyaretlerine devam ederken son olarak Çorlu Zonguldaklılar Derneği'ni ziyaret etti.  YaptıÄ?

Çorlu 19.02.2019 12:57:00 0
 Vakitçi

Bu seçimin bir hizmet yarışı olduğunu ifade eden Vakitçi, “Biz kimsenin düşmanı değil, kimsenin ittifak ortağı değiliz. Bütün Türkiye’de olduğu gibi Tekirdağımızda da bütün ilçelerde seçime iddialı bir şekilde giriyoruz. Oy pusulasında 1 numaradayız.  O şununla, bu bununla birleşerek seçime giriyor. Ama biz milletimizle seçime giriyoruz. Milletimizle ittifak içindeyiz. Biz cepsiz ceketlerimizi giyip göreve başlayacağız. Nedir cepsiz  ceket? Kefenine bile cep diken bir düzenin alternatifidir. Bize emanet edilecek olan makam ve imkana yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkmak demektir. Kaynakları yandaşa, yoldaşa, yan cebe değil vatandaşa hizmete aktaran demektir. İsraf, yolsuzluk, rüşvet, rantiye, iltimas yapmayacak yaptırmayacak demektir. Yani dürüst başkan dürüst yönetim demektir” dedi.

 

“ÇORLUMUZ TRAKYA’YA GÜNEŞ GİBİ DOĞACAK”

 

Ziyarette projeleri hakkında da bilgi veren Vakitçi, “ 1 Nisan sabahı ilk işimiz belediye makam kapısını törenle canlı yayında sökmek olacak. Kapıyı açık arttırmayla satıp, sakatlar derneği üyelerimize araç hediye edeceğiz. Böylece kapımız herkese, her sese, herkesime açık olacak. Halkın belediyesi olacak. Kapalı kapılar ardında iş çevrilmeyecek. Arka oda, arka bahçe olmayacak. Çorlumuzda ikamet eden 262 bin 862 kardeşimizle, el ele, gönül  gönüle kardeşlik destanı yazacağız. Çorlumuz Trakya’ya güneş gibi doğacak” dedi.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10