Başarı öykülerini öğrencilerle paylaştılar

Namık Kemal Üniversitesi ile Trakya Kalkınma Ajansı işbirliği tarafından yeni işim girişim programı kapsamında, "Girişimcilik Hikayeleri" konulu seminer düzenlendi. Girişimci olmak isteyen ve bu alana

Tekirdağ 20.02.2019 16:06:00 0
Başarı öykülerini öğrencilerle paylaştılar

Rektörlük Konferans Salon’da gerçekleşen programa Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yaşar Esen, Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ensar Nişancı, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gökmen Kantar, Namık Kemal Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Murat Çetin, akademisyenler ile öğrenciler katıldı.

 

ARKADAŞLARIMIZI “YENİ İŞİM GİRİŞİM” PROGRAMINA KATILMAYA DAVET EDİYORUZ

 

Girişimcilik Hikayeleri söyleşisi öncesi konuşan Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, “Hayata dair meselelerde inovasyon yani yeni bir bakış açısı kazanmak istiyorum diyen arkadaşlarımızı “Yeni İşim Girişim” programına katılmaya davet ediyoruz. Üniversitemizle işbirliği içerisinde girişimcilerimizin desteği ile bir modülü hayata geçirerek, gençlerimizin girişimci olmalarını amaçlıyoruz. Fikirlerin hayata geçmesi için maddi, manevi destek, eğitim ve gerekli olan ne varsa siz öğrenci arkadaşlarımıza sunuyoruz.” dedi.

 

YENİ FİKİRLER ORTAYA ÇIKARABİLECEĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORUM

 

“Verilecek olan eğitimlerde yeni girişimci arkadaşlarımızın sizlerin arasından çıkmasını umut ediyorum” diyen Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin “Üniversitemiz Sosyal Yaşam Merkezi’nde bulunan gerek Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezimiz gerekse de Kuluçka Merkezimiz ile bağlantı kurarak orada yeni fikirler ortaya çıkarabileceğinizi düşünüyorum. İleriye yönelik olarak faydalı düşüncelerinizi, aktif hale getirebileceğiniz fikirlerinizi lütfen merkezlerimizdeki ilgili arkadaşlarımızla paylaşın. Öğrenciyken ulaşılması çok zor olan fikirler, aslında bizlerin hayatta ihtiyacımız olabilecek unsurlar olduğunu göz ardı etmememiz gerekiyor” dedi.

 

“YENİ İŞİM GİRİŞİM PROGRAMI”

 

TEB Girişim Bankacılığı Pazarlama Müdürü Fatih Canan ile Watch Ortak Kurucu Mustafa Tülü gerçekleştirdikleri sunumlarda girişimcilik hayatlarının “Yeni İşim Girişim Programı” ile başladığından bahsederek, başarı öykülerini katılımcılar ile paylaştı. 

 

Haber: Sevay KARDEŞ  


0282 726 91 91
0282 747 65 10