İmdat Özgör, Başkan Akay'a başarılar diledi

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın listesinde yer alarak  meclis üyesi seçilen ve 5 yıldır belediye başkan yardımcılığı görevini yürüten İmdat Ã?

Çerkezköy 22.02.2019 14:55:00 0
İmdat Özgör, Başkan Akay

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın listesinde yer alarak  meclis üyesi seçilen ve 21 Nisan 2014’te başkan yardımcılığı görevine başlayarak 5 yıldır görevini yürüten İmdat Özgör, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada  yeni dönemde belediye meclis listesinde yer almayacağını ifade ederek, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerinde millet ittifakı adayı olarak seçimlere katılacak olan Başkan Akay’ın yeni dönem listesinde yer alacak adaylara başarılar diledi.

 

“DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİM”

 

Seçim sürecinde üzerine düşen her türlü desteği vereceğini ifade eden İmdat Özgör, “İnşallah bu süreci el ele, kol kola, gönül gönüle tamamlayarak Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı yeniden Belediye Başkanı yapacağımızdan hiçbir şüphem yoktur. Cumhuriyet Halk Partisi’nin yetiştirdiği, sosyal demokrat bir yaşam anlayışını benimsemiş ve içine sindirmiş biri olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da partimizin, partimizin Adayı Sayın Vahap Akay kardeşimin yanında olacağım ve desteklemeye devam edeceğim” dedi.
 

“7 BÖLGE VE 81 VİLAYETTEN GELEN İNSANLARIMIZI KUCAKLAMAYA ÇALIŞTIK”

 

Görev yaptığı 5 yıl boyunca kendisine desteğini esirgemeyen Başkan Akay olmak üzere CHP İlçe teşkilatına, Belediye meclis Üyelerinin tamamına, belediye personeline ve tüm Çerkezköylülere teşekkür eden İmdat Özgör, “Hatalarımız, eksiklerimiz, noksanlıklarımız elbette olmuştur ama görev süremiz boyunca Genç Başkanımızın arkasında ‘Sevdamız Çerkezköy’ diyerek, 7 bölge ve 81 vilayetten gelen insanlarımızı kucaklamaya çalıştık. Bu süreçte kırdıklarımız, üzdüklerimiz varsa haklarını helal etsinler. Benden yana helal olsun. Bu seçim sürecinde ve bundan sonraki süreçlerde de her daim partimizin ve Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın koşulsuz ve şartsız yanında yer alacağımı bildirmekten onur duyar, üzerimize düşen bir sorumluluk olursa da taşın altına elimi koymaktan asla çekinmeyeceğimi Çerkezköy kamuoyu ile paylaşmaktan mutluluk duyarım” dedi.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10