Haftanın maçı Ereğli'de oynanacak

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 19.hafta 19.hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak. Ligde haftanın maçı ise Marmaraereğlisi'nde oynanacak. Haftaya lider durumda giren Çorlu Kültürspor takipçisi Mar

22.02.2019 15:19:00 0
Haftanın maçı Ereğli

Tekirdağ Süper Amatör Ligde hafta sonunda birbirinden zorlu altı karşılaşma oynanacak.

 

EREĞLİ KÜLTÜRSPOR’U KONUK EDECEK

 

Tekirdağ Süper Amatör Liginde 19. Haftaya girerken Marmaraereğlisi Belediyespor evinde Çorlu Kültürspor’u ağırlayacak. Pazar günü Ereğli sahasında saat 13:00'da başlayacak olan karşılaşmada ligin kaderi belirlenecek. 43 puanla ilk sırada bulunan Çorlu Kültürspor oynadığı son 8 maçı kaybetmedi. Marmaraereğlisi Belediyespor ise z ise son hafta almış olduğu beraberlikle ikinci sırada 41 puanda kaldı. Müthiş bir çekişmenin yaşanacağı karşılaşmadan üç puan ile ayrılan ekip şampiyonluk yolunda büyük bir engeli de aşmış olacak.
 

 

SARAY BELEDİYESPOR GALİBİYET PEŞİNDE

 

Tekirdağ Süper Amatör Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Saray Belediyespor, 19. Hafta mücadelesinde deplasmanda Malkara 14 Kasımspor ile karşılaşacak. Pazar günü saat 13.00’da başlayacak mücadele Malkara 14 Kasım sahasında oynanacak. Ligde geçtiğimiz hafta sahasında 100. Yılspor’a son dakikada yediği golle yenilen Saray Belediyespor, Malkara deplasmanından 3 puanla dönerek, yeniden şampiyonluk mücadelesinin içerisinde yer almayı hedefliyor. Ligde topladığı 38 puanla lider Çorlu Kültürspor’un 5 puan gerisinde bulunan Saray Belediyespor Malkara deplasmanından 3 puanla dönüp, rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Saray Belediyespor’da geçtiğimiz hafta ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Ziya ve cezası devam eden Bahadır Aydınoğlu forma giyemeyecek. Ligin ilk yarısında Saray’da oynanan mücadeleyi Saray Belediyespor 2-1’lik skorla kazanmıştı.

 

KAPAKLISPOR’DA HEDEF ÜÇ PUAN

 

36 puanla dördüncü sırada bulunan Kapaklıspor ise deplasmanda 12 puanla düşme hattında yer alan Çorluspor’a konuk olacak. Pazar günü Çorlu Belediyesi Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayan Kapaklıspor’da tek hedef üç puan. Çorlu deplasmanından galip ayrılarak şampiyonluk umutlarını koruyacaklarını kaydeden Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı “ Ligde liderin yedi puan gerisindeyiz. Sezon sonuna kadar bütün maçlarımızı kazanarak rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Karşılaşmadan da üç puan ile ayrılacağımızı umuyorum” diye konuştu.

 

YONCALI KRİTİK VİRAJDA

 

Tekirdağ Süper Amatör Ligde düşme hattında yer alan Büyükyoncalıspor, hafta sonu ligdeki geleceğini belirleyecek bir 90 dakika oynayacak. Ligde 15 puanla 12’inci sırada bulunan Büyükyoncalıspor, Pazar günü saat 13.00’de Saray sahasında Süleymanpaşa temsilcisi 1461 Karadenizspor ile karşılaşacak. Büyükyoncalıspor 15 puanla 11’inci sırada bulunan rakibini yenmesi halinde puanını 18’e çıkararak, düşme hattının 1 basamak üstüne yükselecek. İki takım arasından ilk yarıda Süleymanpaşa’da oynanan maçı 1461 Karadenizspor 5-1’lik skorla kazanmıştı.

 

KAPAKLI SİTESPOR YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

 

Son haftalarda müthiş bir çıkış yakalayan Kapaklı Sitespor ise evinde Sağlamtaşspor’u konuk edecek. Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise 13.00’te başlayacak. Karşılaşmada hedeflerinin üç puan olduğunu kaydeden Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Sekiz haftadır ligde güzel bir çıkış yakaladık. Bu seriyi bu hafta da devam ettirmek istiyoruz. Genç ve dinamik bir ekibiz. Taraftarımızın desteği ile birlikte karşılaşmadan üç puan ile ayrılarak yükselişimizi sürdüreceğiz. Tüm taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

 

100.YILSPOR EVİNDE

 

Ligde 35 puanla beşinci sırada bulunan 100.Yılspor ise evinde 27 puanı bulunan Muratlı Belediyespor’u konuk edecek. Bu sezon göze hoş gelen futbolu ile büyük beğeni toplayan 100.Yılspor bu karşılamadan da galibiyet ile ayrılarak yükselişini devam ettirmek istiyor. 13 Kasım Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılama ise saat 13.00’de başlayacak.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10