60 eser sanatseverlerin beğenisine sunuldu

Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Anasanat Dalı öğrencilerinin hazırlamış olduğu sergide  60 farklı sanatseverlerin beğenisine sunuldu. 

Tekirdağ 22.02.2019 16:22:00 0
60 eser sanatseverlerin beğenisine sunuldu

Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Fuaye Alanında düzenlenen törende açılış konuşmasını yapan Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Mustafa Cevat Atalay, “Üç farklı dönemde 21 yüksek lisans öğrencimizin eserlerinin sergilenmesinin gururunu yaşamaktayız. Her sanat sanatkarını anlatır. Buradaki sanat eserleri de yüksek lisans öğrencilerimizin bakış açılarını, duygu ve düşüncelerini anlatmaktadır” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Trakya Üniversitesi Dekanı ve aynı zamanda Namık Kemal Üniversitesi lisansüstü anasaat dalı derslerini veren Prof. Dr. Melihat Tüzün ile Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Tuğba Kiper, yaptıkları konuşmada katılımcılara teşekkür etti.

 

AÇILIŞ KURDELESİ KESİLDİ

 

Açılış konuşmalarının ardından sergide yer alan eserlerin sahiplerine akademik personel tarafından katılım belgeleri takdim edildi. Törende serginin açılış kurdelesini Prof.Dr. Melihat Tüzün, Prof. Dr. Tuğba Kiper ve Doç. Dr. Mustafa Cevat Atalay, akademik personel, öğrenciler ile birlikte kesti.

 

5 MART’A KADAR AÇIK KALACAK

 

Serginin 5 Mart Salı gününe kadar Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Fuaye Alanında açık olacağı belirtildi.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10