"Hasta nakil araç hizmeti devam ediyor"

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından vatandaşların evlerinden alarak tedavi gördükleri hastanelere ücretsiz bir şekilde götürüldüÄ?

Ergene 25.02.2019 13:11:00 0

Hastanelerde tedavileri yapılan vatandaşları yine evlerine geri bıraktıklarını kaydeden Başkan Yüksel,  “Hasta nakil aracımız ile yapmış olduğumuz bu hizmetimizin yanı sıra hasta nakil ambulansı ile yatalak hastalarımızı da bölgemizde bulunan hastanelere götürüyoruz. Hasta nakil araçlarımız ile Edirne’ye 670, İstanbul’a 600, Tekirdağ’a 800 ve Çorlu’ya 520 sefer olmak üzere toplamda 2 bin 190 sefer yapılırken kilometre bazında hasta nakil araçlarımız ile 537 bin kilometre yol kat edildi” dedi.

 

73 KUTU BEBEK MAMASI DESTEĞİ VERİLDİ

 

Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün evde bakım hizmeti ile ilçe genelinde yaşayan hasta, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların da yanında olarak, onlara ev temizliği, traş, banyo, kişisel temizlik ve fizyoterapi hizmetlerinin de verildiğini kaydeden Başkan Yüksel, “Yeni doğan bebek hizmeti kapsamında, yeni doğum yapmış annelerimizi hastanelerde ve evde ziyaret ederek kendilerine belediyemizin projesi olan “Hoş geldin Bebek” çantalarından hediye ediyoruz. Bunun yanı sıra personelimiz tarafından ebeveynlere çocuk bakımı ve gelişimi hakkında kısaca bilgilendirme yapılarak ailelere yeni doğan bebek bakımı kitapçıklarından hediye ediyoruz. Ergenemizde ihtiyaç sahibi ailelerimize bebek bezi ve bebek maması gıda takviyeleri de yapılırken bu zamana kadar 830 adet hoş geldin bebek çantası, 59 bin  adet bebek bezi ve 73 kutu bebek maması desteği verildi” dedi.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10