Transferde gaza bastılar

Tekirdağ 2. Amatör Küme D Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Gençlikspor transfer çalışmalarına ağırlık verdi. Bu sezon ligde iddialı bir ekip kuran temsilcimiz ?

25.02.2019 14:23:00 0
Transferde gaza bastılar

Tekirdağ 2.Amatör Küme D Grubu’nda  bu sezon şampiyonluk hesapları yapan Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Gençlikspor yeni sezon öncesi 6 transfer yaptı.

 

6 YENİ TAKVİYE

 

Bu sezon lige iddialı bir şekilde hazırlanan Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Gençlikspor yeni sezon öncesi kadrosunu altı yeni isimlerle güçlendirdi. Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Gençlikspor Fevzipaşsapor’dan Ömer Yıldız, Çakıllı Gençlerbirliğispor’dan İsmail Yaylı ve Murat Yel, Kızılpınarspor’dan Emre Bayraktar, Kızılpınarspor’dan Ferhat Küçükkurt, Demirköyspor’dan Emre Yoldaş’ı kadrosuna kattı.

 

GALİBİYET İSTİYORUZ

 

Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Gençlikspor Başkanı Musa Kavlak “ Bu sezon takım olarak şampiyonluk hedefliyoruz. Yaptığımız transferler de bu sezon ne kadar iddialı olduğumuzu ortaya koyuyor. Bu hafta sonu yoğun kar yağışı nedeniyle ligin ilk haftasında oynanacak olan karşılaşmalar ileriki bir tarihe ertelendi. Bu hafta oynayacağımız karşılaşmayı ise kazanarak lige üç puan ile başlamak istiyoruz” dedi.

 

Haber: Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10