Türkiye şampiyonunu ödüllendirdiler

Türkiye Boks Federasyonunun 2019 yılı faaliyet programında yer alan Yıldız ve Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası final müsabakalarıyla 12-17 Şubat 2019 tarihleri arasında İstanbul Esenyurt Bele

25.02.2019 14:33:00 0
Türkiye şampiyonunu ödüllendirdiler

Çerkezköy Ehli Beyt Derneği Başkanı Seyid Sinan Boztepe12-17 Şubat tarihlerinde düzenlenen Boks şampiyonasında Türkiye şampiyonu olan Ayşe Özdemir için program düzenleyerek başarılı sporcuyu ödüllendirdi.

 

“HEPİMİZ İÇİN GURUR KAYNAĞIDIR”

 

Önceki gün Çerkezköy Ehli Beyt Derneğinde düzenlenen programda konuşan Ehli Beyt Derneği Başkanı Seyid Sinan Boztepe” Ayşe Özdemir kızımız  17 Şubat 2019 günü “50 kilogramda Yıldızlar Türkiye Boks Şampiyonasında” birinci olarak derece almış ve hepimizin göğsünü kabartmıştır. Bu şampiyona hem ilçemiz olan Çerkezköy’e hem de ülkemize bir gurur kaynağıdır. Ehli Beyt Derneği ve Dergahı olarak bizde sosyal projeler kapsamında hayatın her dalında faaliyet gösteren canlarımızı gerek maddi gerek manevi olarak desteklemekteyiz ve bunun da bir görev olduğu düşüncesindeyiz” dedi.

 

TEBRİK ETTİ

 

Boztepe “ Bugünde o kıymetli anlardan birini yaşamaktayız. Destek sunduğumuz bir evladımız olan Ayşe kızımız binlerce sporcu arasından birinci olarak bu desteği almayı hakk ettiğini ispat etmiştir.Ayrıca bugün iki cihan sultanı Peygamberimiz Hz Muhammed (sav) efendimizin kıymetli kızı, İmam Ali’nin (as) hanımı, İmam Hasan (as) ve İmam Hüseyin’in (as) değerli anneleri Hz Fatıma (sa) anamızın mübarek doğum günüdür.Allah bizleri onların şefaatine nail eylesin. Ayrıca bu mübarek doğum gününden mütevellit bugün “Dünya Müslüman Kadınlar Günüdür” Böylesine müstesna bir günde müslüman kadınını hayatın her dalında müslümana yakışır meziyette başarılar ile temsil edecek genç nesillere ihtiyaç vardır. Gerek siyasette, gerek ekonomide, gerek kültürel faaliyetlerde, gerek sporda, gerek sanatta kısacası hayatın her alanında müslüman bir kadın, izzet ve ahlak abidesi olarak itikatını dim dik ayakta tutmalı ve Hz Fatıma’ya (sa) yakışır bir halde temsil etmelidir.  Ayşe kızımızın “Dünya Müslüman Kadınlar Gününü” kutlar, başarısından ötürü hem şahsını ve ailesini, bu başarıda emeği olan spor hocası Şinasi Özdemir’i, hem de spor salonunu bu hizmete sunan Rota Spor sahibi Savaş Karaduman’ı tebrik ve takdir ederim.” Dedi.

 

SPORCU ÖDÜLLENDİRİLDİ

 

Ehli Beyt Derneği Başkanı Seyid Sinan Boztepe ve dernek üyeleri  “Dünya Müslüman Kadınlar Gününü” münasebetiyle de programda pasta kestiler. Ehli Beyt Derneği Başkanı Seyid Sinan Boztepe başarılı sporcu Ayşe Özdemir’i günün anısına  bir adet altın, altı adet Ehli Beyt ve İslam-i yaşam temalı kitap ve Rota Spor Kulübü antrenörü Savaş Karaduman ise bir adet altın ile ödüllendirdi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10