Potanın perileri Playofflarda

Kadınlar Basketbol Bölgesel ligde mücadele eden temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü son karşılaşmasında deplasmanda Toroslar Belediyesini 74-61 mağlup ederek ligi altıncı tamamlayıp playoff

26.02.2019 15:03:00 0
Potanın perileri Playofflarda

Deplasmanda Mersin Toroslar Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nı 74-61 mağlup eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, play-off oynamaya hak kazandı.

 

RAKİBİNİ MAĞLUP ETTİ

 

Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımımız, mücadele ettiği Türkiye Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi’ndeki son maçında Mersin Toroslar Belediye takımı ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Bu sezon ilk kez mücadele ettiği ligde rakibini 74-61 mağlup ederek playoflara yükseldi. Temsilcimizin rakibi ise B Grubunu lider tamamlayan İstanbul Emlak Konut takımı oldu. Çift maç üzerinden oynanacak üst tur maçında ilk maç 6 Mart Çarşamba günü İstanbul’da oynanırken, maçın rövanşı ise Cumartesi günü Çorlu Spor Salonu’nda oynanacak.

 

A GRUBUNU DÖRT GALİBİYET İLE TAMAMLADI

 

A Grubu’nda Fenerbahçe Gelişim oynadığı 14 maçta 13 galibiyet bir mağlubiyet ile ligi lider olarak tamamlarken, 12 galibiyet ile Giresun Üniversitesi ise ikinci tamamladı. Burhaniye Belediyesi dokuz galibiyetle üçüncü, İzmir Büyükşehir Belediyesi dördüncü, Kocaeli Basket ise ligi beşinci tamamlandı. Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü 4 galibiyet on mağlubiyet ile ligi altıncı tamamlarken, Arge Basketbol iki galibiyet ile yedinci oldu. Toroslor Belediyesi ise oynadığı bütün maçları kaybederek sezonu son sırada tamamladı.

 

Haber/Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10