"Bu yarışta biz de varız"

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bulut, Tekirdağ BBP İl Başkanı Turan Demircan, İlçe Başkanı Cengiz Demir ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Çerkezköy Beledi

Çerkezköy 26.02.2019 15:27:00 0

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bulut’u makamında ağırladı. Ziyarette Bulut’a Tekirdağ BBP İl Başkanı Turan Demircan, İlçe Başkanı Cengiz Demir ve Belediye Meclis Üyesi Adayları da eşlik etti.

 

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

 

Görüş alışverişinde bulunulduğu ziyarette konuşan BBP Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bulut, 31 Mart’ta Çerkezköy’ü 5 yıl yönetecek Belediye Başkanı ve Meclis Üyelerinin seçileceğini ifade ederek, meclis adaylarını belirlendiklerini dile getirerek, seçim bürosunu tuttuklarını ve sahaya indiklerini kaydetti.

 

“ADAYLARA VE SİYASİ PARTİLERE BAŞARILAR DİLİYORUM”

 

Sükunet içerisinde, ilkelerinden ve prensiplerinden ayrılmadan seçim çalışmaları sürdüreceklerini dile getiren Bulut, “İnşallah 31 Mart akşamı seçimlerden yüzümüzün akı ile çıkar, Çerkezköy Belediyesi’ni kazanırız. Bu yarışta biz de varız ve iddialıyız. 31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimlerde Çerkezköy’ü yönetmeye talip olan tüm Adaylara ve siyasi partilere başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİNDE BULUNDU

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerin Çerkezköy, Tekirdağ ve Türkiye için hayırlara vesile olmasını diledi.

 

“TÜM DERDİMİZ DAHA GÜZEL ÇERKEZKÖY’DE YAŞAMAK”

 

Tüm dertlerinin, tasalarının daha güzel Çerkezköy’de yaşamak olduğunu ifade eden Başkan Akay,  Ben seçim süresi boyunca siyaseti çirkinleştirmeden Çerkezköy’ün sorunlarının konuşulmasından yanayım. Sorunlar konuşulsun, projeler konuşulsun, yeni fikirler üretilsin. Herkes projelerini, hedeflerini milletimiz ile paylaşsın” şeklinde konuştu.

 

ASIL HEDEF BU TOPRAKLARA DAHA İYİ NASIL HİZMET EDEBİLİRİZ OLMALI

 

Başkan Akay, seçimlere yaklaşık 1 ayın kaldığını ifade ederek, seçimlere katılan tüm siyasi partilere ve adaylara başarılar diledi.  Asıl hedefin bu topraklara daha güzel, daha iyi nasıl hizmet edebiliriz olması gerektiğini belirten Başkan Akay,  “Ben bu çizgiden sapmadan mevcut bütçelerle bunu daha güzel, daha iyi nasıl yapabiliriz onu anlatacağım. Çerkezköy’ün soruları, çözümlerini halkımızla paylaşacağım” ifadelerine yer verdi.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10