"Vatandaşlarımızın hizmetine açacağız"

Kapaklı Belediyesi tarafından inşaatı devam eden ve hükümet konağının yan tarafında bulunan alanda park yapım çalışmaları ve Kazak Gölü Mesire Alanı'nda yer alan kafeteryanın yenilenme çal

Kapaklı 27.02.2019 13:42:00 0

Çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Halkımızın, özellikle de çocuklarımızın daha güzel bir Kapaklı’da yaşamasını sağlamak amacıyla hizmetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Bu kapsamda Hükümet Konağımızın yanında bulunan alana yeni bir park yapıyoruz.” dedi. Başkan Mandalı, parkın yeni nesil oyun gruplarıyla donatılarak vatandaşların hizmetine sunulacağını ifade ederek,  “Birbirinden güzel oyun gruplarıyla donatacağımız parkımızda ayrıca spor yapılabilecek alanlar da bulunacak. Vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

 

“MODERN VE KONFORLU BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURACAĞIZ”

 

Başkan Mandalı, “Bilindiği üzere geçmişte Kazak Gölü Mesire Alanımızda büyük bir düzenleme yaparak burayı halkımızın 24 saat konforlu ve güvenli bir şekilde kullanacakları bir yer haline getirmiştik. Şimdilerde bölgemizin cazibe merkezi haline gelen Kazak Gölü Mesire Alanımızı her gün yüzlerce vatandaşımız ziyaret ederek temiz havada, modern bir ortamda günün stresini atıp eğlenebiliyorlar. Kazak Gölü Mesire Alanımızda hizmet verdiğimiz kafeteryada yenileme çalışmaları başladı. Trakya’nın yükselen değeri Kapaklı'mızda bulunan bu alanda ayrıca bir de kafeteryamız bulunuyor. Vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla yemek yiyip çaylarını içebilecekleri bu ortamı daha modern ve konforlu bir görünüme kavuşturarak vatandaşlarımızın hizmetine açacağız” açıklamasında bulundu.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10