Başkan Adayı Bulut'tan Esnaf Odası'na ziyaret

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bulut, Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Cengiz Demir ve BBP Çerkezköy Belediye

Çerkezköy 27.02.2019 17:02:00 0
Başkan Adayı Bulut

Ziyarette Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanvekili Hüseyin Bahar ve oda yönetimi tarafından karşılanan BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bulut, “Öncelikle oda yönetimine bizleri sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum. Seçimler gelip geçici, seçim sonunda da bizlerin birlikteliği yine aynı şekilde devam edecek. Çerkezköy hepimizin evi ve başka gidecek yerimiz yok” dedi.

 

BİZ YAPACAKLARIMIZI ANLATACAĞIZ

 

Meydanların artık güçlüden yana olmaya çalıştığını ifade eden Yılmaz Bulut, “. Biz karşılıksız olarak bu partide görev yapıyoruz. Kirli siyaset insanlara bir şey kazandırmaz. Bel altı siyaset yapmıyoruz ve yapmayacağız. Biz yapacaklarımızı yani projelerimizi anlatacağız” dedi.

 

BAHAR  BAŞARILAR DİLEDİ

 

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanvekili Hüseyin Bahar da, Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bulut’ çıktığı bu yolda başarılar diledi.

 

MHP’NİN ADAYINA ÖNCÜLÜK VERİLİNCE MECLİS ÜYELİĞİNİ KABUL ETMEDİM

 

Bir süre önce AK Parti belediye meclis üyeliği için istifa eden Ali Bozdağ ise, “Cumhur ittifakı adayı olan AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva beni belediye meclis üyeliği için davet etti. Ancak sıralamada bana verilen ilk sırayı MHP’nin adayı olan Koray Önsel’e verilmesi nedeniyle meclis üyeliğini kabul etmedim. Oda seçimlerinde de söylediğim gibi bu benim son dönemim. Gelecek arkadaşlar görevini daha iyi yapsın ve çalışsın demiştim. Onlar bu görevi alsın diye onlara yol açtım. Şimdi benim yerime bakan kardeşim Hüseyin Bahar da yirmi yıldan bu yana yönetimde ve odamız emin ellerde. Seçimlerin ilçemize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

İLÇEMİZDE HER DÖNEMİN ADAMI OLAN GAZETECİ VAR

 

BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan da, “İlçemizde her dönemin adamı olan gazeteci var. Geçtiğimiz günlerde partimizle ilgili bir yazı yazmış. Kimim kalemşörlüğünü de yaptığını çok iyi biliyoruz. Bizim partimiz satılık parti değildir. Biz onun gibi kalemini satan yerlerde olmadık, olmayız.  Hiçbir yere de yamanmadık. Biz milletin partisiyiz. Kendini üç kuruşa satan kalem önce gazeteciliği öğrensin. Partimizin Cumhur ittifakı Cumhurbaşkanı’nın Sivas’ta yaptığı konuşmadan sonra bitmiştir. Biz kendi adaylarımız ve kendi parti amblemlerimiz ve bayraklarımızla seçime giriyoruz. Onun bahsettiği gibi de öyle bir olay kesinlikle yok. Biz Anadolu ateşini yaktık. 1 Nisan’dan sonra buradayız. Bizde as olan vefadır. Bizde satılık teşkilat da,  satılık oyda yok. İleri geri konuşmalara da müsaade ettirmeyiz. Bizler de konuşmayacağız. Eksiklikler varsa söyleriz. Biz projelerimizle daha iyi yapacağımızı anlatacağız. Birisinin parası varmış, birinin yokmuş o bizi ilgilendirmiyor. Biz kimseyi o şudur budur diye eleştirmeyerek projelerimizle varız” dedi.    

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10