Gündoğdu: Servisçileri kayıt olamaya davet ediyorum

Tekirdağ S ve J Plakalı Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu bugün dernekte bir basın açıklaması gerçekleştirdi.  Tekirdağ Servisçiler Odası kurma yetkisini aldıktan sonra oda kurma ?

Tekirdağ 28.02.2019 14:26:00 0
 Gündoğdu: Servisçileri kayıt olamaya davet ediyorum

Oda kurulduğunda her şeyden önce servisçinin kimliğinin ortaya çıkacağını ifade eden Gündoğdu, “Odaya kayıtlı olmayanlar bunun dışında servisçilik yapamayacak. Korsanın önüne geçilecek. S v J plakalı tüm servisçi esnafımız tek çatı altında olacak. Servisçi esnafımızın sıkıntıları daha çabuk çözüm bulacak. Esnafımızın hak ve hukuku korunacak. Servisçi esnafımıza sesleniyorum. Burada ayrımcılığın sebebi yok. Bakanlığın bu konuda tutumu ortada, gelin bir an önce oda için kayıt yaptırın ve  sizler de rahat edin. Bazıları bu konuyu başka yöne çekmek istiyor. Bilinmelidir ki bu oda Tekirdağ Servisçiler Odası olarak kurulacak” diye konuştu.

 

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR

 

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri de, “Biz servisçi esnafı olarak hepimiz biriz ve birlikte hareket etmek zorundayız. Oda kurulduğunda servisçi esnafımız her yönden rahat edecek. Öncelikle sıkıntılarının çözümü çabuk olacak. Ayrıca tüm servisçi esnafı aynı çatı altında tek yürek ve tek yumruk olarak güçlü olacak. Bu nedenle odanın bir an önce kurulması tüm servisçi esnafımızın yararına olacaktır. Dolayısıyla henüz kayıt yaptırmamış olan servisçi esnaflarımızda zaman kaybetmeden kayıtlarını yaptırsın ve odamızı kısa süre içinde faaliyete geçirelim. Oda kurma çalışmalarını sürdüren Aşkın Gündoğdu arkadaşımıza da bu konuda tüm servisçi arkadaşlarımız yardımcı olsunlar” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10