Süleyman Kozuva vatandaşlarla buluştu

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ndeki seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya geldi.

Çerkezköy 28.02.2019 18:20:00 0
Süleyman Kozuva vatandaşlarla buluştu

Önemli olanın seçimlerin kazanmaları değil, yüzde 58-60 oy oranıyla seçimi kazanmaları olduğunu söyleyen Kozuva, “Biz sizler için Çerkezköy için Ankara’ya gittiğimiz zaman yumruğu masaya vurduğumuzda, biz buraya gelmeden yumruğun sesinin buraya gelmesi gerekiyor. Onun için bu seçimi kuvvetli almamız lazım” dedi.

 

 

 

“BENİM KOLTUĞA İHTİYACIM YOK”

 

Çerkezköy’de 14 tane seçim ofislerinin olduğunu kaydeden Kozuva “Biz çok fazla kendimizi anlatmaktansa sizleri dinlemek için buradayız. Sizin mahallenizdeki sorunlarınızı ihtiyaçlarınızı siz bizden çok daha iyi biliyorsunuz” dedi. Önümüzdeki günlerde projeleri açıklayacaklarını söyleyen Kozuva “Çerkezköy için elimizde 159 tane projemiz var” dedi. Şahsının hiçbir şeye ihtiyacının olmadığını söyleyen Kozuva “Ben 6 ay önce Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine girdim. 2’nci dönemimdi. Ve bu seçimi aldık. Koltuk kavgasıysa şuanda benim koltuğa ihtiyacım yok. Sadece ve sadece size hizmet edebilmek için buradayım. Benim Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la, sayın Binali Yıldırım’la, Mustafa Şentop’la aram gerçekten iyidir. Ne zaman kapılarını çalsam, Allah razı olsun kendilerinden isteklerimizi bugüne kadar hiç geri çevirmediler. İnşallah bundan sonra da geri çevirmeyecekler. Bundan sonraki isteklerimizi inşallah Çerkezköy için, inşallah sizler için isteyeceğiz” dedi.

 

“SUYA YÜZDE 50 İNDİRİM YAPACAĞIZ”

 

Kozuva “100 liralık suyun sadece ve sadece 40 lirasını kullanabiliyoruz. 60 lirası Çerkekzöy Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak gidiyor. Biz inşallah göreve geldiğimiz zaman suyun yüzde 50 indireceğiz” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10