BAL'da 20'nci hafta heyecanı

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta 20.hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak yedi karşılaşma ile tamamlanacak. Haftaya lider durumda giren Edirnespor deplasmanda Tekirdağspor'a konuk olurken, temsilcimiz 1911 ?

1.03.2019 13:35:00 0
BAL

TFF Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk yarışındaki mücadele kadar alt sıralardan kurtulma mücadelesi de dikkat çekiyor.

 

LİDER DEPLASMANDA

 

41 puanla ilk sırada bulunan Edirnespor deplasmanda 23 puanla dokuzuncu sırada bulunan Tekirdağspor’a konuk olacak. Namık Kemal Stadyumumda Pazar günü saat 14.00’de oynanacak karşılaşmayı Tolga Akbaba yönetirken, yardımcılıklarını Cengiz Damar, Emrah Altındağ ve Ali Koç yönetecek. 40 puanla lideri takibini sürdüren Modafenspor ise evinde ligin puansız ekibi İstasyonspor’u konuk edecek. Alemdağ Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada Emre Küçük, Ozan Burak Akduman, Melih Uslu ve Tolga Tugay İnan görev yapacak.

 

KARTALSPOR DEPLASMANDA ÜÇ PUAN ARAYACAK

 

40 puanla averajla üçüncü sırada bulunan Kartalspor ise deplasmanda 12 puanlı Kavaklıspor’a konuk olacak. Alper Cesur, Erdinç Tufan, Onur Gülter ve Enver Aydın hakem triosunun yöneteceği karşılaşma ise Pazar günü Naim Süleymanoğlu Şehir Stadyumunda oynanacak. Son iki haftada dört puan kaybı yaşayan Yeşilköyspor ise evinde 26 puanlı Adaspor karşısında üç puan arayacak. Bakırköy Belediye 1.Nolu Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmada Veysel Karani Özkan görev alırken, yardımcılıklarını ise Mahmut Unlu, Osman Karatay, Volkan Kırbaş yapacak. 29 puanla altıncı sırada bulunan Çanakkale Dardanelspor ise 31 puanlı Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş’yi konuk edecek. 18 Mart Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmada Erdem Demirtaş, Doğukan Türkeş, İlkay Çalışkan ve Aykut Çetinkaya görev yapacak.

 

HEDEF ÜÇ PUAN

 

16 puanla alt sıralardan kurtulmaya çalışan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor ise deplasmanda 22 puanla Uzunköprüspor’a konuk olacak. Ergene Şehir Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmada Oğuzhan Talha Karakuş görev yapacak. Karakuş’un yardımcılıklarını ise Celal Eser, Kıvanç Kahriman, Emre Koç yapacak. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını bir haftadır sürdüren temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor’da eksik ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istediklerini kaydeden 1911 Çerkezköy Doğanspor yöneticisi İlhan Turhan “ Geçtiğimiz hafta Tekirdağspor karşılaşması yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenmişti. Bu karşılaşmayı ise önümüzdeki hafta içi oynayacağız. Bu hafta ise çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Ligin ilk devresinde kendi evimizde mağlup olduğumuz Uzunköprüspor ile deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. Takım olarak maça müthiş bir şekilde hazırlandık. İyi bir oyun ortaya koyarak karşılaşmadan da üç puan ile ayrılmayı hedefliyoruz. Fikstür avantajımızı kullanıp ligde kalmak istiyoruz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10