SİFTAHI KOZUVA YAPTI

Gazi Osmanpaşa Mahallesi Erdölen Sokak No:10 adresinde faaliyet gösteren Kral Erkek Kuaförü'nün açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Dün saat 14:30'da yapılan açılış törenine C

Çerkezköy 1.03.2019 17:44:00 0
SİFTAHI KOZUVA YAPTI

Cumhur ittifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva tarafından Kral Erkek Kuaförü’nün açılış kurdelesi kesildi.  Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetlilere ikramda bulunuldu. Kral Erkek Kuaför’ün ilk müşterisi olan Başkan Adayı Kozuva ve AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök bahşiş vermeyi de ihmal etmedi.  

 

SAÇ SAKAL TIRAŞI OLANA DÜRÜM AYRAN İKRAMI YAPILACAK

 

Açılışın ardından açıklamada bulunan Kral Erkek Kuaförü Sahibi Ramazan Baş, enflasyonla mücadele programı kapsamında başlatmış olduğu kampanya hakkında bilgi verdi. 10 yıldır berberlik mesleğini sürdürdüğünü ifade eden Ramazan Baş, “Daha önce Gazi Osmanpaşa Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi’nde bulunan dükkanımda hizmet veriyordum. Yeni dükkana geçtikten sonra bir kampanya yapmaya karar verdim. Enflasyonla mücadele programı kapsamında başlatmış olduğum kampanya kapsamında saç sakal tıraşı olan müşterilerimize dürüm ayran ikramı yapacağız. Ayrıca geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza da yarım ekmek döner ikramı yapacağız” dedi. Kampanyanın 1 ay boyunca süreceğini ifade eden Ramazan Baş, kampanyaya duyulan ilgiye göre bu süreyi arttıracaklarını dile getirdi.

 

ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

 

Başkan Adayı Kozuva, açılış töreninin ardından AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve meclis üyesi adayları ile birlikte Fatih Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret ederek, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için destek istedi. 

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10