Mandalı: Kapaklı'da beka sorunu yok

Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, düzenlenen aday tanıtım toplantısında Karaağaç mahallesinde yaşayan meclis üyesi adaylarını tanıttÄ

Kapaklı 3.03.2019 18:21:00 0
Mandalı: Kapaklı

Saat 14.00’de Karaağaç’ta bulunan halı sahada gerçekleştirilen meclis üyesi adayı tanıtım toplantısına Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, İyi Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Millet İttifakı Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Adayları Turgay Han, İbrahim Arslan, Ergin Yıldırım, Tahsin Aras, Bekir Atak, Gözde Turhan, Kemal Kenar’ın yanı sıra Kapaklı Kars Gülyüzü Köyü Dernek Başkanı Bülent Demir, Kapaklı Kars Bozyiğit Köyü Dernek Başkanı Mehmet Öztürk, Kapaklı Tokat Sulusaray Balıkhisar Köyü Dernek Başkan Fatih Yelkaya, Kapaklı Tokat Ballıkaya Köyü Derne Başkanı İlyas Avcı, Kapaklı Yozgat Elmalı Köyü Dernek Başkanı Murat Gülışık, Kapaklı Ardahanlılar Dernek Başkanı Selçuk Gündoğdu, Kapaklı Karağaç Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Murat Alkan, Kapaklı Karağaç Spor Kulüp Başkanı Onur Karahanlar ve yüzlerce vatandaş katıldı.

 

“SİZLERİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”

 

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından başlayan programda İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin konuşma gerçekleştirdi. Salonu dolduran vatandaşları selamlayan Çetin “Bizler millet ittifakı olarak bu seçimlerde yola çıktık. İnşallah İYİ Parti’nin de destekleriyle Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı yeniden başkan olacaktır. Kendisini destekliyoruz. Bizim başkanımız İrfan Mandalı’dır. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Bu hizmet yolunda sizlerin de desteğine ihtiyacımız var” diye konuştu.

 

ÖN BAHÇESİ OLDU

 

İYİ Parti ile yerel seçimler öncesi yollara düştüklerini kaydeden CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin “ Belediye Başkanımız İrfan Mandalı ve değerli meclis üyesi adaylarımız ile yolumuza devam ediyoruz. Geçen dönem seçimlerin ardından   Karaağaç’ın Kapaklı’nın arka bahçesi olacağını söylediler. Ama Belediye Başkanımız, ekibi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bu söylemleri boşa çıkardı. Kapaklı’nın arka bahçesi değil ön bahçesi oldu. Önümüzdeki süreçte de meclis üyesi adaylarımızın tecrübesi ile bu hizmetlerin artarak devam edeceğinden şüpheniz olmasın. Bu konuda hepinizinden destek bekliyoruz” dedi.

 

“HERKES BURADA”

 

Seçkin’in konuşmasının ardından Kapaklı Belediye meclis üyesi adayları Kemal Kenar, Tahsin Aras, Ergin Yıldırım, İbrahim Arslan, Turgay Han, Gözde Turhan ve Bekir Atak kalabalığa kendilerini tanıttılar. Konuşmaların ardından kürsüye gelerek Karaağaçlı vatandaşları selamlayan Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, “Seni boydan boya sevmişim, ta Kars'a kadar Edirne'den. Toprağını, taşını, dağlarını fırsat buldukça övmüşüm. Çok kıymetli Karaağaçlı hemşerilerim… Bugün burada adeta bir Türkiye mozaiği var. Şairin de dediği gibi; ‘Edirne’den Kars’a kadar’ birçok vatandaşımız var burada. Erzurumlusu, Karslısı, Muşlusu, Tokatlısı, Trakyalısı herkes burada bugün.” dedi.Sözlerine, Karaağaç'ta daha önce Belediye Başkanlığı yapan isimlere de teşekkür ederek devam eden Mandalı “Karaağaç'ta 15 yıl boyunca Onur Karahanlar, İsmet Şimşek ve Özkan Yücel Belediye Başkanlığı görevinde bulundu. Hepsi de Karaağaç'a hizmet etmek için çalıştılar, çabaladılar. Bu nedenle tüm Belediye Başkanlarımıza da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

 

GÖKTE TÜRK BAYRAKLARI DALGALANDI

 

Bugüne kadar 6 program yaptıklarını kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, “Programlarımızda hepimizin ortak değeri olan anlı şanlı Bayrağımızı dalgalandırmaya özen gösterdik. Şimdi de   bu geleneğimizi sürdürmek istiyorum. Şimdi sizlerden rica ediyorum. Herkes şanlı Bayrağımızı eline alsın.” ifadelerini kullandı ve ülkenin çeşitli bölgelerinden Kapaklı’ya gelen yüzlerce vatandaş şanlı Türk Bayraklarını dalgalandırarak ‘Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa’ şarkısını hep bir ağızdan seslendirdi.

 

“HİZMETTEN ANLAMIYORLAR”

 

Kapaklı’ya güzel hizmetler getirdiklerini kaydeden Mandalı “ Karaağaç mahallesinde kollektör hattını yaparak mahallemizi kötü kokudan arındırdık. Bizleri eleştiriyorlar. Bunlar gerçekten hizmetten anlamıyor. İnsanları bölüştürmeye çalışıyorlar. Dostlarımız Kapaklı’da kopek sorunumuz var. Silivri ve Çatalca’dan ilçemize aşırı derecede usülsüz bir şekilde kopek sevkiyatı var. Köpekleri kamyonlara yerleştirerek çilingoz ormanlarına bırakıyorlar. Karaağaç mahallesinde 15 metrelik cephesi olan yollar ayrım yapılmadan ticari+konut oldu. Oradaki dostlarımız düğün salonundan ticaret alanına dönüştürme hakkına sahip oldu” dedi.

 

“BEKA SORUNUMUZ YOK”

 

Mandalı “ Devlet Türkiye’de beka sorunu var diyor. Kapaklı tüm mahalleleriyle birlikte birlik beraberlik içinde yaşıyor. Bizde beka sorunu yok. Ayrı, gayrı, ötekileştirme yok. Bizler burada hepimiz kardeş gibi yaşıyoruz. İrfan Mandalı ve ekibi tüm vatandaşları kucaklıyor. Biz bazıları gibi koltuk sevdalısı değiliz. Biz hizmet aşkıyla geldik. Kapaklı’yı nasıl hizmet götürdüysek yarında götürmeye devam edeceğiz.” Diye konuştu.

 

“SİYASET UĞRUNA BANANE DEDİLER”

 

Termik santral konusuna da değinen Mandalı “ Termik santral kurulacağı zaman vatandaşlarımıza ‘Gelin hep birlikte bunun için mücadele edelim. Bu duruma karşı çıkalım. Termik santrali kurdurmayalım” dedik. Bazı arkadaşlar ise “ Benim geleceğim ile ilgili planlarıma sebep olur ve beni aday göstermeyebilirler” dediler. Vatandaş hastalanacak dedik, banana dediler. O kişilere şimdi siz oy mu vereceksiniz. Yapılacak çok işimiz var. 11 bin 800 işsiz vatandaşımız var. Bu gemide AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti batmayacak. Bu gemi su almaya başladığında 82 milyon vatandaş batacak. Biz bu geminin batmasından değil, refah seviyesinin yükselmesinden yanayız” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10