ÇOSB'de 'Napoliten Konseri'

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde yeni bir konsere daha ev sahipliği yapacak.İstanbul Devlet Opera ve Balesi tenorları duygu yüklü İtalyan

Çerkezköy 4.03.2019 16:48:00 0
ÇOSB

İstanbul Devlet Opera ve Balesi tenorları, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonunda Cuma günü saat 19.30’da düzenlenecek ‘ Napoliten Konseri’nde İtalyan halk şarkılarını yorumlayacak.

 

SANATSEVERLERLE BULUŞACAK  

 

İstanbul Devlet Opera ve Balesi Tenorlarının, duygu yüklü İtalyan halk şarkılarını seslendirdiği “Napoliten Konseri” Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Sahnesi’nde seyirciyle buluşacak. Etkinlikte, Eduardo di Capua, Francesco Paolo Tosti, Ernesto De Curtis, Rodolfo Falvo, Luigi Denza, Cesare Andrea Bixio, Guillaume Louis, Ruggero Leoncavallo, Slvatore Cardillo'nun eserleri seslendirilecek. Besnik Ademoğlu, Serkan Bodur, Can Reha Gün, Yoel Keşap ve Muzaffer Soydan’ın solist olarak sahne alacağı konserde, aralarında "l'te vurria vas", "Mattinata", "Non ti scodar di me", "Fenesta Che Luciv", "Dicitencello Vuie", "Tu ca nun chiagne", "Torna a Surriento", "Mamma", "Marechiare", "O sole mio" adlı eserin de yer aldığı bir repertuvara yer verilecek.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10