Başkan Yüksel yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Velimeşe Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyen Başkan Yüksel, 5 yıl boyunca yaptığı çalışma

Ergene 4.03.2019 17:10:00 0
Başkan Yüksel yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı

Velimeşe Mahallesi’ne 50 bin 356,65 metrekare parke taş döşenerek, 4 bin metre asfalt yol yapıldığını kaydeden Başkan Yüksel, “Bir yıl içinde hem Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu hem de Ergene Belediyesi Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri hizmete açıldı. Bu tesislerimizden halkımız ücretsiz bir şekilde yararlanabiliyor” dedi.

 

PARK SAYISINI 78’E YÜKSELTTİ

 

Ergene’de ki park sayısını 78’e yükselttiklerini ifade eden Başkan Yüksel, “Velimeşe Mahallesi’ne Kademeli Park, Metuşağa Caddesi’nde yeni park, Şehit Er Sedat Mekan Parkı ve Şehit Er Mustafa Erişen Parkları vatandaşlarımızın hizmetine açılırken, mevcut parklarda oyun aletleri ve fitness aletleri bakım onarımları yapıldı” dedi.  112 Acil Sağlık İstasyonunun yapılarak hizmete açıldığını kaydeden Başkan Yülsel, “Hayvan barınağı düzenlemesi, Gölet Kafe ve çevre düzenlemesi projesi, ticaret alanı projesi, büyük hayvan barınağı projesi yapıldı, Emir Sokak Parkı projesi, Cafer Ağa Sokak Parkı ve Koru Düzenleme projeleri yapıldı” dedi.

 

VELİMEŞE‘DE 2 ADET KÖY FIRINI YAPILDI

 

Okulların ve ibadethanelerin boya, badana, tadilat ve onarımlarının yapılırken, ihtiyaç duyulan alanlarda yağmur suyu hattı ve büz döşendiğini kaydeden Başkan Yüksel, “Kapalı düğün salonunun tadilatı yapıldı. Velimeşe‘de 2 adet köy fırını yapılarak halkımızın hizmetine açıldı. Dere ıslah çalışmaları, Velimeşe kantar binasına bakım onarım yapıldı. Büyükşehir belediyemiz Velimeşe-Önerler yolunu sıkıştırılmış beton yol yaptı. Teski, Dedebal Deresi’nin koru tarafına kanal yaptı” dedi.

 

HERKES ERGENE’Yİ PARMAKLA GÖSTERECEK

 

5 yıl gibi kısa bir sürede Ergene Belediyesi’nin kendi imkanları ile yaşanılabilir bir Ergene kurduklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yeni dönemde Ergeneye yapılacak olan hizmetlerden sonra herkesin Ergene’yi parmakla göstereceği en iyi belediyelerden biri olacağını ve bunu Ergene’de vatandaşlar ile hep birlikte yapacaklarını belirtti.

 

Haber: Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10