Akay: Konut sorununuzu çözeceğim

Bağlık Mahallesi Küme Evler mevkiinde oturan roman vatandaşları ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, önümüzdeki 5 yılda mutlaka mahallede oturan Roman vatandaşların konut sorununun çözü

Çerkezköy 6.03.2019 18:04:00 0
Akay: Konut sorununuzu çözeceğim

Görev yaptığı 5 yıl içerisinde zaman zaman yaptığı toplantılarda Çerkezköy’de yaşayan Roman vatandaşlar ile bir araya geldiğini, dertlerini, sıkıntılarını bildiğini kaydeden Millet İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan adayı Vahap Akay “ Zaman zaman bir araya geldik, kucaklaştık, sorunlarımızı konuştuk. İyi günümüzde, kötü günümüzde sarılıp, acıyı, mutluluğu paylaştık. Bugün yine bir aradayız. Bu soğuk havada böylesine coşkulu bir kalabalık toplanmışsınız, içimizi ısıttınız. Birileri parayı çok sever ama ben sizleri çok seviyorum” dedi.

 

“SORUNLARINIZI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ”

 

Roman Mahallesi’nin Çerkezköy’ün büyümesine paralel sıkıştığını, alanın daraldığını ifade eden Akay “ Geçen 5 yılda Hazine’den ısrarla yer tahsisi istedik yapmadılar. Önümüzdeki 5 yıl yine isteyeceğiz. Verirlerse sizlere orada yaşam alanı yapacağız, vermezlerse Belediye olarak biz üzerimize ne düşüyorsa sizlerle konuşarak, tartışarak ve yer tahsisi yaparak konut sorununuza birlikte çözüm bulacağız. Bu mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın sorununu birlikte çözeceğiz” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10