"Mavi Vatan 2019 Tatbikatı" için Tekirdağ'a geldiler

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından Cumhuriyet tarihinde ilk defa ülkemizi çevreleyen her 3 denizde aynı anda gemi, uçak, helikopter ve kıyı birliklerinin topyekun iştirak ettiği "Mavi Vatan 2019 Tatbikatı?

Tekirdağ 6.03.2019 18:28:00 0

TCG Kumkale Komutanlığı'ndan Deniz Yüzbaşı Talip Kaya ve Deniz Üsteğmen Ahmet Emre Karagöz ardından  Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,ı ziyaret etti.  Başkan Albayrak, ziyaret sonrasında Yüzbaşı Talip Kaya ve Üsteğmen Ahmet Emre Karagöz'e Karacakılavuz el dokuması hediye ederek, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Yüzbaşı Kaya ve Üsteğmen Karagöz de Başkan Albayrak'a gösterdiği misafirperverlik için teşekkür etti.

 

 

 

ŞEHİT AİLELERİ İLE BİR ARAYA GELDİLER

 

Öte yandan “Mavi Vatan 2019 Tatbikatı” için Tekirdağ’a gelen TCG Kumkale Gemisini ziyaret etti. Ziyarette Vali Yıldırım’a Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Alb. Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş eşlik etti. Ziyaret sırasında TCG Kumkale Gemi Komutanı Deniz Yüzbaşı Talip Kaya, Vali Aziz Yıldırım ve beraberindekilere TCG Kumkale Gemisi’ni gezdirdi. Daha sonra Vali  Yıldırım ve beraberindekilerle birlikte gemiye davet edilen şehit aileleriyle birlikte öğle yemeği yediler.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10