Kent Parkın ikinci etabına görkemli açılış

Birinci etabı 29 Mayıs 2018'de açılan Çerkezköy Kent Park'ın ikinci etabı bugün düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine sunuldu. Toplam 12 milyon 250 bin TL'ye mal edilen  Kent Parkın i

Çerkezköy 7.03.2019 19:11:00 0
Kent Parkın ikinci etabına görkemli açılış

Bugün saat 14.30’da gerçekleştirilen açılışa Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekilleri Dr. Candan Yüceer, İlhami Özcan Aygun, İYİ Parti Tekirdağ milletvekili Enez Kaplan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Turan Demircan, ÇTSO Başkanvekili Mustafa Seçkin, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz,Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcısı Atabey Baytöre ve Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Belediye Başkan adayı Yılmaz Bulut, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, STK temsilcileri, muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

 

“TOPLAM 12 MİLYON 250 BİN TL HARCAMA YAPILDI”

 

Kent Parkın iki etapta yapıldığını kaydeden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil “ Birinci etabı 15 bin metrekare alanda olup Mayıs ayında hizmete açıldı. İkinci etap ise 38 bin metrekare olmak üzere toplam 53 bin metrekareden oluşuyor. Bugün açılışını yapacağımız ikinci etap kış aylarına denk gelmesine rağmen sekiz ayda tamamlanmıştır. Bu alanda bin 254 metrekare kuru havuz, 18 bin metrekare sert zemin, 807 metrekare kapalı restaurant ve kafe bulunmaktadır. Ayrıca alanda bir adet basketbol sahası ve tenis kortu, açık gösteri alanları, 2 bin 30 metrekare koşu, bin 874 metrekare bisiklet yolu, çocuk oyun grupları ve kaykay pisti de bulunmaktadır. İkinci etaba 9 milyon 850 bin TL harcama yapılmıştır. Birinci etapla birlikte yapılan harcama toplam 12 milyon 250 bin TL’dir. Kent parkın yapımında bizlere destek olan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a ve personelimize teşekkür ediyorum. Parkımızın Tekirdağ’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

“MART’IN SONU BAHARDIR”

 

Programda konuşan CHP Tekirdağ milletvekili İlhami Özcan Aygun “ 31 Mart tarihinde sandığa gideceğiz. Çerkezköy’ün zamanında sel bastığı yerlerde ve alanlarda yaşanan yağışlarda insanlarımız botlarla yüzüyorlardı. Geldiğimiz noktada suların bastığı bölgede çocuklarımız eğlenecek, dedelerimiz ve ninelerimiz güzel vakit geçirecekler. Bu tesisin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay Çerkezköy’ü güzel noktaya getirdi. Genel bütçeden vergi almada dokuzuncu sırada olmamıza rağmen geriye dönük bütçeden 850 bin TL almışız. Bizim belediyelerimiz bunun beş katını Tekirdağ’a yatırım yapmışlar. Tüm belediye başkanlarımızı kutluyorum. Bu yatırımların devamı için millet ittifakı ile Tekirdağ’da 12-0 yapacağımızdan kimsenin şüphesi yoktur. Mart’ın sonu bahardır” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

 

 

“HEPSİ HAYAL”

 

İYİ Parti ve CHP olarak Genel merkezlerin birleşerek anlaşması sonucu ittifak yaptıklarını kaydeden İYİ Parti Tekirdağ milletvekili Enez Kaplan “ 31 Mart’ta seçime gidiyoruz. Tekirdağ’da İYİ Parti olarak sekiz ilçede CHP adayını desteklerken, üç ilçede ise iki parti aday çıkartıyor. Biz demokrasinin ülkemize yeniden gelmesi için ittifak yaptık. Çünkü Türkiye’de demokrasi yoktur. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bıraktığı Türkiye Büyük Millet Meclisini tekrar üniter yapıya kavuşturmak için CHP ile görüş birliği yaptık. Şuan mevcut iktidar milli ve yerliden bahsediyor. Hani milli uçağımız ve arabamız.. Hepsi hayal. 17 yıldır iktidar olan bu parti hiç ekonomiden bahsetmiyor. Tarımı öldürdüler. Her şeyi ithal ediyoruz.” Dedi.

 

“KAYITSIZ ŞARTSIZ DESTEK VERİYORUZ”

 

Ülkede beka sorunu olmadığını kaydeden Kaplan “ Türküm demekten rahatsız olanlar, gençlerimizin doğruyum çalışkanım demesinden rahatsız olan arkadaşlar şimdi yerli ve milliden bahsediyorlar. Beka sorunu var diyorlar. Bizim bekamız vardır. Biz bu ittifak ile beraber oy istiyoruz. Vahap Akay’ı Çerkezköy’de tekrar başkan görmek için oy istiyoruz. Sekiz ilçede ittifak yapsak da Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a on bir ilçede kayıtsız şartsız destek veriyoruz” dedi.

 

“YAŞAM ALANLARI LAZIM”

 

Programda daha sonra konuşan CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer “ Çerkezköy’e gelirken yıllar öncesine gittim ve Çerkezköy’ü düşündüm. Nereden nereye geldiğine baktım. 20 yıldır buradayım, Çerkezköy’lüyüm ve Çerkezköy’ü de çok seviyorum.  Çerkezköy’ün bir özelliği var, Türkiye’nin her köşesinden aş ve iş için Çerkezköy’e göç etmiş dostlarımız var. Aynı toprağa basıyoruz, hemşeri, akraba ve dost olduk. Bu insanlarımız çalıştıkları kadar bu ilçede güzel yaşamadılar. Beş yıllık süre zarfında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay güzel başarılar yakaladılar. Kadir Albayrak Tekirdağ’ın çehresini değiştirdi. Bunun için sevda lazım, kent ile yatıp kalkmak lazım. Her bir adayımız hizmettir, Tekirdağ’dır, Tekirdağ sevdasıdır. Onlar için sorunlar çözülmek içindir. Şov yapmak için değil, hızla artan nüfusumuzla birlikte sanayisi ile büyüyen ilimize insanların sorunlarını çözmek için varlar. Bizim için kentler sadece betonlaşma, alışveriş merkezlerinden ibaret değildir. Çerkezköy yeşil ve doğa ile buluşuyor. Bu insanların yaşam alanlarına da ihtiyacı var. Bina, yol, okul, altyapı da gerekiyor ama en önemlisi bu insanlara yaşam alanı lazımdır. Nefes almaları gerekiyor. Bu parkımızı Çerkezköy’e kazandıranlara yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

 

“TEKİRDAĞ BALKANLARIN İNCİSİ OLACAK”

 

Çerkezköy’ün hızla göç aldığını kaydeden Yüceer “ 133 bin nüfuslardan 167 bin nüfuslara geldik. Her yıl 11 bin kişi göç ediyor. Bu işler belediyeciliğe nasıl baktığınız ile alakalıdır. Ranta dayalı bakarsanız, o o belediyecilik anlayışının ortasına insan koymazsanız, her şeyi kendi önünüzde yontarsanız yapamazsınız. Onların neler yaptıklarını gördük. Az zamanda bizim belediye başkanlarımız ilçelerimizde yaşam alanları, sokakları ve kültür merkezleriyle farklı bir şeyler yarattılar. Bu bize yetmez. Tekirdağ Trakya’nın değil balkanların incisi olacak. Marka şehir olacak. Bu yolda bütün Belediye Başkanlarımız yeniden bu hizmete ve aşka talipler. Hizmeti ehline, hak edene ve çalışana verecek misiniz?” diye konuştu.

 

“RANTA DAYALI AK PARTİ ZİHNİYETİNE BIRAKMAYACAKLAR”

 

Yeşil alanların beş yılda 325 bin metrekare arttığını kaydeden Yüceer “ İstanbul’da kişi başına 4.9 metrekare düşüyor. Onların zihniyetinde insan yok, hizmet yok, daha çok rant ve beton var. Sonuçları ise tıkanıklık. Kendileri bile yapamadıklarını itiraf ediyorlar. Biz de diyoruz ki, inadına sosyal belediyecilik, dürüst belediyecilik diyoruz. İYİ Parti ile ittifakı kurduk. Bizim ittifakımız çıkar ittifakı değil. İttifakımız uzlaşı ittifakıdır ve demokrasidir. Yerel de katılımcılık ve demokrasi olacak dedik. Biz ittifakı zillet, illet, terörist, hain, düşman demedik. Bizim dilimizde zehir yok, dilimizde birlik,  beraberlik ve kardeşlik var. Bu ülkenin ortak geleceği var. Bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tekirdağ hemşerilerimize çok güveniyorum ve inanıyorum. Asla hiçbir ilçemizi haramilerin saltanatına terk etmeyeceğinden eminim. Hiçbir belediyemizi ranta dayalı AK Parti zihniyetine bırakmayacaklar. Desteğiniz ve güveniniz için şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

 

“ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN”

 

Sözlerine “Türkiye’nin 7 coğrafyası, 81 ilinden işi için, aşı için bu topraklarda buluşan benim sevgili hemşerilerim. Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” diyerek başlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “  Bizler 5 yıl boyunca bu topraklara huzurla, gururla, mutlulukla hizmet ettik. Ve 5 yıllık mücadelenin sonunda gönül birlikteliği yakaladığımız siz değerli hemşerilerimle birlikte meydanlarda buluşmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu gururu ve mutluluğu bizlere yaşattınız, Allah hepinizden razı olsun” dedi.

 

“İÇİNE KAPANMIŞ BİR ÇERKEZKÖY TESLİM ALDIK”

 

Akay, 8 Nisan 2014 tarihinde Belediye binası kapısından içeri girdikten sonra bir söz söylediğini belirterek  “Dedik ki yakamızdaki parti rozetini çıkartıyoruz, biz bugünden sonra herkesin Belediye Başkanı olacağız dedik. O anlayışla 5 yıl boyunca mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı bu topraklara Kadir Başkanımla beraber el ele, kol kola, omuz omuza hizmet verdik” diye konuştu. 2014 yılında bütçesinin yüzde 120 oranında borcu olan ve kamu borçları on yıl boyunca ödenmemiş bir belediye teslim aldıklarını kaydeden Akay “ Aldığımız mirasta kanalizasyonları derelere akan, ani su baskınlarını bu bölgede dahi yaşayan, ilgisiz bırakılan, metrekareye 28 kilogram yağmur yağdığında yüzlerce ev ve iş yerinin sular altında kaldığı bir Çerkezköy’dü. Pazar yeri köhnemiz, mesire alanları elden gitmiş, spor alanlarını hayvan barınağı olarak teslim etmiş, vatandaşına küsmüş, parkları-bahçeleri zaptedilmiş, içine kapanmış bir Çerkezköy teslim aldık” dedi.

 

“BIKMADIK DEVAM ETTİK”

 

Akay “ Teslim aldıktan sonra adım adım başlayan, durmadan devam eden mücadele 2019 Mart bugünlere kadar devam etti. Bizler, bıkmadan, usanmadan, üşenmeden her sabah ‘Bismillah’ diyerek göreve başladığımız o günlerden bugünlere kadar geldik. Kadir Başkanımla birlikte bu toprakların altına, üstüne hizmet ettik. Metrekareye 28 kilogram yağmur yağdığında yüzlerce evin ve iş yerin sular altında kaldığı Çerkezköy’den 78 kilogram yağış gördü ‘Bana mısın’ demedi. Yatırımı toprağın altına gömmekten korkmadı, sakınmadı ve bu toprakların altına hizmet ettik.  Kanalizasyonları dereye akan bir Çerkezköy vardı. Bu kaderden Çerkezköy’ü Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak kurtardı. Daha sonra Kavak Dere bataklığa dönmüş, koskoca bir mahallesi kokular altında bırakılmış, suratına bakılmamış alanlara Kadir Albayrak imzasını attı ve o Kavak Dereyi ıslah etti. Sonra hayvan barınağını ise 29 Ekim Spor Kompleksine dönüştürdük  Köhnemiş Pazar Yerini yan tarafta gözüktüğü gibi modern bir Pazar Yerine dönüştürdük. Kızılpınar’ı 90 kilometre kazdık. 250 sokak, 17 caddesinin üstyapısını bitirdik, vatandaşlarımıza hizmeti gösterdik. Bıkmadık, devam ettik. Veliköy’de Düğün Salonu, arkamızda Kültür Merkezi, aydınlatma çalışmaları, Pazar yerleri, spor alanları, dere ıslahları. Çerkezköy’ün 118 noktasında zapt edilmiş parkları, bahçeleri vatandaşlarına, annelerine, çocuklarına, kadınlarına teslim eden bir Çerkezköy ortaya çıkardık. 5 yıl boyunca bu topraklara bıkmadan, usanmadan adım adım, sokak sokak, kapı kapı hizmet etmenin mutluluğunu, gururunu meydanlarda binler ile paylaşıyoruz.Doğumdan ölüme, iyi günde kötü günde bir Belediye olarak her an mutlu anı, acıyı, kederi paylaşan bir Belediye olmaya gayret ettik.  Bir bebek dünyaya geldiğinde hayırlı olsun diyen, kandili kandil şekeri ile hatırlayan, Ramazan’da iftar sofraları kuran ve binleri aynı sofrada buluşturan, konuyu komşuyu aynı sofrada buluşturan bir anlayışla, camilerimize, cem evimize sahip çıkan, okul alanları için yer açan, yol açan, kurumlarla iş birliği içerisinde bu toprakların çocukları 65 kişilik sınıflarda değil 25 kişilik sınıflarda okusun diye bir 5 yıllık mücadele geçirdik” diye konuştu.

 

”ZERRE KADAR ŞÜPHESİ OLMASIN”

 

“Bizler 5 yıl boyunca iğne oyası gibi nakış nakış işlediğimiz Çerkezköy’de aramızdaki gönül bağlarını birbirine bağladık” diyerek konuşmasını sürdüren Akay “ O gönül bağları bugün meydanlarda bizleri birbirimiz ile buluşturuyor. Dolayısı ile bizler 5 yılda yaptıklarımızı paylaşıyoruz. İnşallah yeni 5 yılda, Çerkezköy’ün yeni geleceğinde yeni hedeflerle yolumuza devam edeceğiz. Kentpark’ın içinde bu iki Astsubay Lojmanlarını da yıkıp, bu alanı kazandıracağız. Yeni meydan altı otoparkları ile, Altıyol Kavşağı’nın yeni düzenlemeleri ile, buradan otogara geçecek yeni Yaya üst geçitleriyle , eksik yaptıkları Atatürk Viyadüğü’nün yaya genişletme çalışmaları ile, yeni düğün salonları ile, parkları ve bahçeleri ile, bilim merkezleri ile el ele, kol kola, yan yana, omuz omuza 2019’a gideceğiz. Bundan kimsenin zerre kadar şüphesi olmasın” dedi.

 

“BU ÇOCUK MİLLETE HİZMETKARLIK YAPIYOR”

 

Konuşmasının devamında üstü kapalı Cumhur ittifakı adayı Süleyman Kozuva’yı eleştiren Akay “ Arkadaşlar aday oldular ve eleştirilere başladılar. ‘Bunlar bir şey yapmadılar’ dediler. İthal danışmanları var ithal danışmanları. Şehrini tanımayan ithal danışmanlar eşliğinde sokağını bilmeyen Belediye Başkan Adayına dediler ki ‘Bunlar hiçbir iş yapmadı, sen öyle söyle’ dediler. Sonra çıktım dedim ki ‘Elinizden tutar sokak sokak gezdiririm, mahcup olursun.’ Sonra çevirdiler.  Geçen gün demiş ki ‘O kısa pantolonla gezerken ben ticaret yapıyordum’ demiş. Doğrudur. Ben kısa pantolonla maç yapıyordum, burada futbol sahası vardı. Ben kısa pantolonla maç yaparken sen ticaret yapıyordun. Sen sadece ticaretten anlarsın. Parana nasıl para katacaksın, malına nasıl mülk katacaksın, kayıtsız şartsız ne pahasına olursa olsun sadece para kazanmaktan anlarsın.  Şimdi o kısa pantolonlu dediğin çocuğu bu millet 5 yıl evvel kendine Belediye başkanı etti. O kısa pantolonlu çocukta 5 yıldır bu millete hizmetkarlık ediyor” diye konuştu.

 

KOZUVA’YA YÜKLENDİ

 

Geçtiğimiz günlerde kendisinin 5 yıllık belediye Başkanı, Kozuva’nın da 6 yıllık ÇTSO Başkanı olduğunu hatırlattığını ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Dedim ki, ‘Arkadaş ben 5 yıldır Çerkezköy’ün sokaklarında, mahallelerinde beni yalnız başına yürürken, bir esnafta çay içerken görebilirsin, vatandaşı ile dertleşirken, paylaşırken görebilirsin. Bir düğünde oynarken görebilirsin, bir taziyede taziye verirken görebilirsin. Allah aşkına 6 yıldır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanısın. Seni bu sokaklarda gören var mı, Allah aşkına söyleyin’ dedim. Şimdi suratına bakmadığın vatandaşın elini sıkmaya çalışıyorsun, öpmediklerine sarılmaya çalışıyorsun. Sarılmadıklarını kucaklamaya çalışıyorsun.  Yemezler arkadaş yemezler! Göreve başlarken arkadaşlar sana bu lafı et dediler ettin. Anladık Çerkezköy’ün park ve bahçeleri nerede bilmezsin, Kızılpınar’ın Hacı Yakup caddesi neresi, Osmanlı Caddesi neresi, Malkoçoğlu Caddesi nerede bilmezsin. Fatih Caddesi neresi, Kavak Dere nerede bilmezsin. Çünkü tanımazsın. Böyle başladığın bir vazifede anladık Çerkezköy’ü tanımıyorsun.  Ama arkam ÇTSO Binası;  6 yıl başkansın, makam odan aynı, bu tarafa bakıyor. Burada çamur deryaları olurdu, burada bataklık olurdu, su basardı. Köhne bir Pazar Yeri modern bir Pazar Yeri’ne dönüştü. Burada böylesine güzel bir Kent Meydanı ortaya çıktı. Karşıda, hemen karşı da adını anamazsın ama ben haykıra haykıra anayım. Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi orada. Adanı anamadığın Atatürk Kültür Merkezi’ni de mi göremedin? Pazar Yerini, Kentparkı, aydınlatmayı da mı göremedin be mübarek” diye konuştu.

 

“TEK GELECEĞİM”

 

5 yıl boyunca hiçbir parti ayrımı yapmadan bu topraklarda yaşayan herkese vatandaş gözü ile baktıklarını ve bu anlayışla hizmet ettiklerini kaydeden Akay “ Ayrımız gayrımız olmadı. Beraber üzüldük, beraber ağladık. Beraber sevindik, meydanlarda beraber buluştuk. Şimdi yeniden meydanlarda buluşacağız, el ele, kol kola geleceğiz. 5 yıllık mücadeleyi küçümseyenlere, göremeyenlere 31 Mart 2019’da vatandaşlarımız yapılan hizmetlerin neler olduğunu gösterecek. Ben buna inanıyorum” dedi.  Tüm Adaylarla yan yana, kol kola, isterlerse tarafsız alanda, isterlerse taraflı ÇTSO Konferans Salonu’nda buluşmaya hazır olduğunu yenileyen Akay “ Ben tek geleceğim. Yürüye yürüye geleceğim. Kendileri kimlerle gelirse gelsin. Danışman yok, Yardımcı yok. Herkesi o toplantıya davet ediyorum” dedikten sonra Kentpark’ı Çerkezköy’e kazandıran Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkür etti.

 

“BUNLAR YAPACAKLARIMIZIN SÖZÜDÜR”

 

Çerkezköy Kent Park 2. Etap Açılış töreninde son konuşmayı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak gerçekleştirdi.  Çerkezköy’e gelecek dönem yapılan olan projelerden bahseden Başkan Albayrak, “ Çerkezköy Bağlık Viyadüğü’nün projesi hazır derhal işleme koyacağız. Çerkezköy Atatürk Viyadüğü yaya yolunu genişleteceğiz.  Çerkezköy Tepe Kavşağı Büyükçavuşlu. Çerkezköy 6 yol kavşağı, Çerkezköy modern kapalı katlı otopark, Çerkezköy meydan altı otoparkı, Çerkezköy kavak dere mesire alanı, Çerkezköy bilim merkezi ve gezegen evi, Çerkezköy sosyokültürel tesis aşevi ve Çerkezköy öğrenci yurdunu kazandıracağız. Çerkezköy’e yurt sözünü de burada veriyorum. Bugüne kadar yaptıklarımız verdiğimiz sözlerin cevabıdır, bunlarda yapacaklarımızın sözüdür” diye konuştu.

 

“HESAP BÖYLE VERİLİR”

 

Albayrak “ Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile beraber gece gündüz demeden bin 804 gündür bu hizmeti yapıyoruz. 25 gün daha hiç aksatmadan sizlere mesai saatine bağlı kalmadan sabah 5 aksam 24 çalışmaya devam edeceğiz. Bu bizim hizmet anlayışımız. Ama şimdi burada bir farkımız var. Bizler yaptıklarımızın hesabını birer birer veriyoruz. Yarın ben adaya tanıtım toplantısında 5 yıl boyunca Tekirdağ’ın 11 ilçesine, 354 mahallesine , 6 bin 313 kilometrekare arazisine, 10 bin 500 sokağına  bin 90 caddesine, 263 bin 500 ve adrese dayalı nüfus kayıt sistemine 1 milyon 27 bin 926 nüfusa hizmet vermenin hesabını vereceğim . Hesap böyle verilir. Ben suyu yüzde 50 ucuzlattım, yüze 60 ucuzlatacağım böyle değil. Onlara bir teklifim var. Doğalgazı, elektriği yüzde 30 ucuzlatsınlar, ben size suyu elektriği yüzde 60 azaltacağım. Öyle bir şey yok. Ben oy alayım diye suyu yüze 50 ucuzlatacağım olmaz. Suyun fiyatı şuanda Türkiye’ de 30 büyükşehir içinde pahalı su derseniz Tekirdağ 19 sırada olandır. Bizim üzerimize daha yüksek fiyatlarla var. Böyle gerçekçi projelere inanacağız. İşte ben bu sözü size verdim. 10 tane projeyi size veriyorum” dedi.

 

“BAKANLAR KURULUNU DA TOPLASANIZ KAZANAMAZSINIZ”

 

Üstü kapalı Cumhur ittifakı adaylarını eleştiren Albayrak “ Onlar Çerkezköy’e ne yapacaklar merak ediyorum. Bir tane örnek versinler. Beş ayrı seçim geçirdik. AK Partililer ve onun yandaşları seçimlerde tek siyasi malzemeleri büyükşehir ve yerel yönetim üzerinden siyaset yapmak oldu.Biz hizmet üretmeye devam ederken onlar devamlı laf ürettiler. Şimdi meydandayız gelsinler bakalım. Hodri meydan diyoruz. Bakıyorum her hafta bir bakan geliyor.  Sayın millet meclisi başkanımız tebrik ediyoruz oda her hafta geliyor. Yetmez yetmez Bakanlar Kurulu’nu Tekirdağ’a toplasanız Çerkezköy Vahap Akay’ın, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kadir Albayrak’ın olacak inşallah. Bizler buna sonuna kadar inanıyoruz. Çünkü biz hizmetlerimizle konuşuyoruz. Boş laflarla değil. Tekirdağ’ın 11 ilçesinin EMR’ını çektik. Bundan dolayı her köyün neye ihtiyacını biliyoruz. Ve bütün projelerde hazırız. Bu yetkiyi sizden alırsak 1 Nisan’dan itibaren yapmaya başlayacağız. Onlar istediği kadar konuşsunlar hizmetler devam edecek” dedi. Çerkezköy Kent Park 2. Etap açılış töreni yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından gerçekleştirilen kurdele kesimi ile son buldu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10