Kapaklıspor tek golle güldü

Tekirdağ Süper Amatör Ligde zirve mücadalesi yapan Kapaklıspor evindekonuk ettiği Marmaraereğlisi Belediyespor'u Emrah Çilingir'in kaydettiği golle mağlup etmesini bildi. Zirve yarışında önemli raki

11.03.2019 12:23:00 0
Kapaklıspor tek golle güldü

Tekirdağ Süper Amatör Ligde Kapaklıspor evinde konuk ettiği Marmaraereğlisi Belediyespor’u tek golle mağlup ederek yükselişini sürdürdü.

 

EMRAH ÇİLİNGİR İLE ÖNE GEÇTİ

 

Kapaklı Sahası’nda Pazar günü oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor taraftarları yoğun ilgi gösterdi. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Kapaklıspor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aradı. Marmaraereğlisi Belediyespor ise savunma ağırlıklı bir futbol ortaya koyarak Kapaklıspor’un yüklendiği dakikalarda gol aradı. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Kapaklıspor arzuladığı gole ise karşılaşmanın 20’inci dakikasında ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Emrah Çilingir  düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Kapaklıspor’u karşılaşmada öne geçirdi.

 

42 PUANA YÜKSELDİ

 

Gelen golle birlikte karşılaşmada heyecan giderek arttı. Marmaraereğlisi Belediyespor geliştirdiği ataklarda Kapaklıspor savunmasını geçemedi. İlk devresi Kapaklıspor’un tek gollü üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde Marmaraereğlisi Belediyespor beraberlik için yüklendi. Kapaklıspor gelişen Marmaraereğlisi Belediyespor ataklarında hata yapmadı. Son dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Kapaklıspor bu önemli galibiyet ile puanını 42 yaparken, Marmaraereğlisi Belediyespor ise bu mağlubiyet ile 42 puanda kaldı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10