57. Alay'ı Başkan Akay uğurladı

Çanakkale Savaşı'nın mihenk taşlarından biri olan 57. Alay'ın temsili yürüyüşü bu yıl 9'cu kez yapılıyor. 13 Mart Çarşamba günü Tekirdağ Valiliği önünden başlay

Çerkezköy 11.03.2019 16:23:00 0
57. Alay

13 Mart Çarşamba günü Tekirdağ Valiliği önünden başlayacak olan yürüyüşe Çerkezköy’ü temsilen 57. Alay Yürüyüş Komitesi Çerkezköy Temsilcisi Mustafa Çiftçi, İhsan Engin, Bahtiyar Karakaş, Turan Yıldız ve Cemil Şenel katılacak. Belediye binası önünde düzenlenen uğurla töreni ile Çerkezköy’de katılacak olan 5 kişi uğurlandı.

 

 

ÇANAKKALE RUHUNU YAŞATIYORUZ VE YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

 

Uğurlama törenine katılan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çanakkale Savaşlarının ülkemiz için yerinin büyük ve çok önemli olduğunu belirtti. Başkan Akay, “Çanakkale Savaşı, Türkiye tarihi kadar Dünya tarihi açısından da büyük ve önemli  bir yeri var. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 57. Alay’ın bu temsili yürüyüşünü ilçemizden uğurluyoruz. Çanakkale ruhuna geçmişimize sahip çıkıyoruz. 57. Alay’ın tarihimize kattığı Çanakkale ruhunu yaşatıyoruz ve yaşatmaya devam edeceğiz. Çanakkale’ye kadar gidecek olan Temsili 57. Alay ekibi o günün 57. Alayı gibi yere sağlam basan ekip ruhunu yaşatacak ve yaşatmaya devam edecektir. Çanakkale’ye kadar gidecek olan temsili 57. Alayı destekliyoruz ve bu topraklara bir kez daha Çanakkale ruhunu diri tutmak adına hatırlatmış olacağız.”dedi.

 

9. YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ YAPACACAĞIZ

 

57. Alay Çerkezköy temsilcisi Mustafa Çiftçi de, “Temsili 57. Alay olarak bu yıl Çanakkale’ye 9. yürüyüşümüzü gerçekleştireceğiz 13 Mart tarihinde il merkezimiz ve ilçelerimizdeki tüm 57. Alay ekipleri bir araya gelerek burada yapılacak törenle Çanakkale’ye yürüyeceğiz” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10