"Vatandaşlarımız bizim ailemizin en değerli parçasıdır"

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Ergene Sinoplular Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Bakan Yüksel, "Hiçbir mahallemizi birbirinden ayırmadık, hiçbir vatandaÅ?

Ergene 11.03.2019 16:35:00 0

Ergene Belediyesi’nin 5 yılda Ergene’ye yapmış olduğu hizmetler dışarı kurulan dev ekranda, Ergene Sinoplular Derneği üyeleri ile paylaşıldı. Video gösteriminin ardından konuşma yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergenemize bu güzel hizmetleri yaparken hiçbir mahallemizi birbirinden ayırmadık, hiçbir vatandaşımızı dinine, ırkına ve yöresine göre sınıflandırmadık, Ergene’de yaşayan tüm vatandaşlarımız bizim ailemizin en değerli parçasıdır” ifadelerini kullandı.

 

“20 YILDA YAPAMAYACAKLARI HİZMETLERİ, 5 YILDA YAPTIK”

 

“Cumhuriyet mahallemizin en büyük sorunu olan yol sorununu ortadan kaldırdık, sokaklarımıza yeni kilit parke taş çalışmalarında bulunduk” diyen Başkan Yüksel, “Ergene’nin diğer mahallelerinde ne varsa Cumhuriyet mahallesine de onları yaptık. Ergene Belediyesi doğumdan ölüme kadar her zaman vatandaşının yanındadır yanında olmaya da devam edecektir çünkü bizler artık birer aileyiz. Elimizde hiçbir şey yokken sıfırdan bir belediye kurduk, bir belediyenin 20 yılda yapamayacakları hizmetleri bizler 5 yılda yaptık, hizmet aşkıyla gece gündüz demeden Ergenemiz için çalıştık, hiçbir zaman şikayet etmedik. Vatandaşımızın huzuru ve refahı bizler için çok önemlidir. Bizleri bu göreve sizler getirdiniz sizler seçtiniz Ergene Belediye Başkanı olarak almış olduğum bu görevi layıkıyla yerine getirdiğime inanıyorum, yüzlerinizde görmüş olduğum mutlulukta bana bunu hissettiriyor” şeklinde konuştu.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10