Kozuva: Servisçiler her zaman 2. plana atılıyor

Seçim çalışmaları kapsamında İrem-Zirve Öğrenci Servisleri Kooperatifini ziyaret eden Cumhur İttifakı AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva,  servisçilerin her zaman 2. plana atÄ?

Çerkezköy 12.03.2019 14:09:00 0
Kozuva: Servisçiler her zaman 2. plana atılıyor

Cumhur İttifakı AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, AK Parti Çerkezköy Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, MHP Çerkezköy ilçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve belediye meclisi üyesi adayları ile birlikte bugün seçim çalışmaları kapsamında İrem-Zirve Öğrenci Servisleri Kooperatifini ziyaret etti. Bugün saat 11:00’da düzenlenen ziyarette Başkan Adayı Süleyman Kozuva ve beraberindekiler,  İrem-Zirve Öğrenci Servisleri Kooperatif Başkanı Cengiz Metin ve kooperatif üyeleri tarafından karşılandı.

 

KOZUVA VE BERABERİNDEKİLER KAPIDA KARŞILANDI

 

Ziyarette konuşan İrem-Zirve Öğrenci Servisleri Kooperatifi Başkanı Cengiz Metin, “Öncelikle ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. Çıktığınız yolda sizlere başarılar diliyoruz. Kazandığınız halde bizlerin yanında olacağınızı biliyoruz. Servisçiler olarak bizlerin bir takım sıkıntıları var bunlardan biride UKOME’nin her yıl bizden istediği belgeler. Oysa UKOME’den her yıl yol belgesi alırken istenilen belgeleri veriyoruz. Her yıl istenmesine anlam veremiyoruz. Bizler öğrenci servisleri isek zaten vergi mükellefiyiz.  Bizden birde taşıdığımız öğrenci sayısı isteniyor.Ancak taşıdığımız öğrenci sayısının garantisi yok. Eğer bir öğrenci servisi yol belgesi almış ise her istenileni yerine getiriyor. UKOME toplantılarında sıkıntılarımızın çözümünü dile getirmek için bizden birilerinin mutlaka toplantıya alınmasını istiyoruz.Çünkü sıkıntıları biz çekiyor ve biz biliyoruz. 31 Mart seçimlerinde belediye başkanı kim olursa olsun bu konuların çözümlenmesini talep ediyoruz.”dedi.

 

KAZANDIĞIMIZ HALDE TÜM ESNAFIMIZIN VE HALKIMIZIN RAHAT EDECEK

 

Cumhur İttifakı AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuvan da, “Bildiğiniz gibi 2 dönemdir ÇTSO başkanlığı yapıyorum. Sizlerin dertlerinizi biliyorum. Kazandığımız halde tüm esnaf arkadaşlarımız ve halkımız rahat edecek” dedi.Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a göndermede bulanan Kozuva, “Belediye Başkanı Vahap Bey kısa pantolonla gezerken ben kamyon çekiyordum. Mahalle mahalle herkesin sıkıntılarını biliyorum. Sevgili belediye başkanı bir de diyor ki Kozuva, parasına para kazandırıyor. Birde ben çok para harcıyormuşum. Param var harcarım. Ama o nereden bulup harcıyor. Onun aldığı ortalama maaş 10 bin lira o nereden harcıyor. Ben sokak sokak gezmesini de bilirim pişpirik oynamasını da ama ben hep çalıştım. Onun gibi boş gezmedim. Benim 8 şirketim ve bin 200 çalışanım var. Allah herkese versin. Harcamasının hesabını verecek. Özel parmak izli asansör yaptırdı. Bende odaya yaptırabilirdim ama yaptırmadım. Su konusunda da suyu yüzde 50 indirelim dedim. Ona büyükşehir bakıyor biz indiremiyoruz dedi. Büyükşehirle kavgalı, ağabey kardeş anlaşamıyorsa biz ne yapalım. Biz yüzde 58’le geleceğiz demiştik şimdi artık bu bize yetmiyor yüzde 60 diyoruz” ifadelerini kullandı.

 

ÇERKEZKÖY’ÜN NÜFUSU 10 YIL İÇİNDE 450 BİN OLACAK

 

Şoförlerin hep ikinci plana atıldığını kaydeden Kozuva,  “Şoför esnafı olarak sizleri takdir ediyorum herkese karşı saygılısınız. Şoförler ve Kızılpınar 2. planda. Ağabey kardeş iyi geçinselerdi Çerkezköy daha Çerkezköy olurdu. Çerkezköy’ün 10 yıl içinde nüfusu 450 bin olacak. Şu anda Çerkezköy’de 800 fabrika ve 90 bin mavi yakalı çalışan var. Çerkezköy hızla büyümeye devam ediyor. Dolayısıyla Çerkezköy’ün hak ettiği hizmetleri alması için gereken çalışmayı biz yapacağız. Yaparsa Süleyman Kozuva yapar” dedi.Tek yön uygulamasını da eleştiren Kozuva, “Yapılan bu tek yön uygulamasından memnun musunuz? Biz onlara zamanında böyle yapmayın sıkıntı çekilir dedik. Dinlemediler. Kamyonculuk yaptığım yıllarda da benim başıma geldi. İnşallah şoföre bakılan algıyı göreve geldiğimizde ortadan kaldıracağız. 1 Nisan’dan sonra bu değişecek” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10