"Süleymanapaşa Trakya'nın kalbi"

Süleymanpaşa Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ekrem Eşkinat, seçim ofislerini açmaya devam ediyor. Eşkinat'ın 6. seçim ofisi Hürriyet Mahallesi Tapu Binası

Süleymanpaşa 12.03.2019 15:44:00 0

Açılışa CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı İsmail Öztürk ve çok sayıda partili katıldı.

 

HALKIN HAKKINI HUKUKUNU SAVUNMAKTAN GERİ DURMAYIZ

 

Açılışta konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ekrem Eşkinat, “Biz nerden çıktığımızı biliyoruz. Yol güzergahını da biliyoruz. Yoldaki bütün engelleri de biliyoruz. Sadece bizi biraz daha kamçılarlar. Karşımızda devletin bütün gücü olsa da, sermayenin bütün gücü olsa da biz bu halkın hakkını hukukunu savunmaktan geri durmayız. Hak hukuk adalet diye yürüyen bir genel başkanın partisinde hak hukuk yerine gelinceye kadar bizim mücadelemiz sürecek” dedi.

 

“SÜLEYMANPAŞA’YI HEP BİRLİKTE İDARE EDECEĞİZ”

 

Süleymanapaşa’nın Trakya’nın kalbi olduğunu kaydeden Eşkinat, “Süleymanpaşa konumu itibarıyla gerçekten Süleymanpaşa’nın kalbi. O konuma uygun davranmaya çalışıyoruz. O kalpte gözü olanların gözünü çıkarırız. Birilerinin çok parası olabilir. Ankara’da yakınları olabilir. Devlet gücünü kullanıyor olabilir ama bizim arkamızda milletin gücü var. Hiç kimse uysaldır diye Trakya’nın insanını hafife almasın. Biz uysalız, mütevazi davranmaya çalışıyoruz ama biz sesimizi çıkardığımız zaman fazla çıkarırız. Çünkü biz Mustafa Kemal’in gözü ile dünyaya Türkiye’ye bakan insanlarız. 12-0’ın bir parçası olarak Süleymanpaşa’yı hep birlikte idare edeceğiz. Biz bu gücüz bu gücün karşısında hiçbir güç duramaz. Martın sonu bahar. Bahar şimdiden geldi. Burası Trakya burası her zaman bahar” diye konuştu. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek seçim ofisi hizmete girdi.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10