24 saat içinde halkımızdan özür dilemeli

Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, Pazar günü aday tanıtım programında hamam projesiyle ilgili "Bu proje çok önemli. Çünkü Süleyman Kozuva belediyeyi aldıktan sonra, CHP be

Çerkezköy 12.03.2019 16:08:00 0
24 saat içinde halkımızdan özür dilemeli

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bulut ile birlikte gazetemizi ziyaret eden İl Başkanı Turan Demircan, Cumhur ittifakının özüne sadık kaldıklarını ifade ederek “Güneydoğu ve 30 büyükşehir hariç her bölgede kendi bayrağımız, amblemimizi ve kendi adaylarımızla seçime giriyoruz” dedi.

 

“ALLAH BİR DAHA BU MİLLETE İSTİKLAL MARŞI YAZDIRMASIN”

 

İstiklal Marşı’nın kabul edilişinin 98’inci yıldönümünde İstiklal Marşı’mızın şairi Mehmet Akif Ersoy ve milli mücadelenin tüm kahramanlarını rahmetle anan Demircan “Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın. İstiklal Marşımızı yazan irade ve ruhu bir kez daha yad ediyorum” dedi. Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yılını da kutlayan Demircan, “Büyük birlik Partisi olarak Anadolu’nun 81 ilinden işi için, aşı için Çerkezköy’e gelen tüm vatandaşlarımızın oylarına talibiz” dedi.

 

“ÖZÜR DİLEMEYE DAVET EDİYORUM”

 

Pazar günü AK Parti’nin aday tanıtım programında hamam projesiyle ilgili “Bu proje çok önemli. Çünkü Süleyman Kozuva belediyeyi aldıktan sonra, CHP belediyesinden kurtulduktan sonra Çerkezköy’ün kırklanmaya ihtiyacı olacak” ifadelerini kullanan Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan’a sert tepki gösteren Demircan “Mestan Özcan’ı 24 saat içinde Çerkezköy halkından özür dilemeye davet ediyorum. Aksi takdirde 31 Mart’ta Çerkezköy halkı suyu nereye dökeceğini çok iyi bilir” dedi.

 

SERT TEPKİ GÖSTERDİ

 

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bulut da kıt imkanlarla da olsa halkın sıcak teveccühüyle bir seçim kampanyası yürüttüklerini kaydederek “Bizim halktan gördüğümüz sıcaklık ve samimiyeti bizimle birlikte adil koşullarda yarışmayan insanların görmesi mümkün değil. Benim gibi Çerkezköy’ü yönetmeye talip diğer 2 partinin adayları birbiriyle dalaşırken biz halkı dolaşıyoruz, halkla kucaklaşıyoruz. Hak adına halkı dinliyoruz. Bizim ne onlar gibi boy boy posterlerimizi asacağımız binalarımız ne de har vurup harman savuracak liralarımız yok. Bizde olup onlarda olmayan şey ise iyi niyet, samimiyet ve gayret var. Biz bu düşüncelerle halka gidip merhum kurucu liderimizin hayallerini, ülkülerini anlatarak onların temiz oylarına talip olduğumuzu söylüyoruz. Bize oy veren, vermen herkesi ülkemizin güzel bir insanı ilçemizin güzel bir rengi olarak görüyoruz. Bizler şunu biliyoruz ki 31 Mart’tan sonra da bu ülkede ve bu ilçede yaşayacağız. Onunu için insanı yaşatmaya, insanı yaşatırken de devleti yaşatmaya gayret gösteriyoruz. Bunu halkımızın anladığını da biliyoruz. Ben de sayın il başkanım gibi, sözde Büyükşehiri yönetmeye talip bir şahsiyetin Pazar günü Çerkezköylüler için ağzından dökülen çirkin ifadeleri bir Çerkezköylü olarak, BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olarak asla kabul etmiyorum. Bu sözleri misliyle şahsına iade ediyorum. Eğer birilerinin kırklanmaya ihtiyacı var ise dönüp fetö günlerin baksınlar diyorum. Milleti bilmem ama belki Allah onları o zaman affeder” diyerek Mestan Özcan’ın sözlerine sert tepki gösterdi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10