Alperen Ayaz üçüncü oldu

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Bolu'da düzenlediği okullararası Türkiye şampiyonası Taekwondo eleme şampiyonasında Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu  Öğrencisi Milli Taekwondocu  Alpere

12.03.2019 16:32:00 0
Alperen Ayaz üçüncü oldu

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü ve Milli Takım Antrenörü Vural Ayaz konu ile ilgili yaptığı açıklamada” Geçtiğimiz hafta Milli Eğitim Bakanlığı’nın Bolu’da düzenlediği okullar arası Türkiye şampiyonasında kulübümüz sporcusu olan Nurallah Narin Ortaokulu 3. sınıf öğrencisi olan hem sporcum hemde oğlum olan  Milli sporcu Alperen Ayaz, iyi başladığı müsabakalarda bazı şansızlığı nedeniyle final maçında takibine az bir sayı farkı ile yenilerek 41.kiloda  okullar arası eleme şampiyonasında Türkiye üçüncüsü oldu. Buna rağmen başarılı maçlar çıkararak üçüncülüğüne kazanmasını bildi ve önümüzdeki ay Konya’da yapılacak olan finallere katılmaya hak kazandı. Alperen Ayaz bu final müsabakalarında altın madalya alarak Türkiye şampiyonu olacağına inanıyorum” dedi.

 

ALTIN MADALYA ALACAĞIMA İNANIYORUM

 

Milli Sporcu Alperen Ayaz da, “Bolu’daki okullar arası müsabakalarda maçlara çok iyi başlamama rağmen son final maçında yaşadığım şansızlığım nedeniyle rakibim karşısında çok az bir sayı farkı ile yenilerek üçüncü oldum. Ancak Konya’da yapılacak final maçlarına çok iyi hazırlanıyor ve Bolu’da yaptığım hatayı telefi ederek altın madalya kazanacağıma inanıyorum. Hedefim Konya’da başarılı olarak altın madalya ile Çerkezköy’e dönmek. Bolu’da zorlu rakiplerime karşı ve yaşadığım şansızlığıma rağmen üçüncü olmaktan mutlu oldum. Hem antrenörüm hem babam olan Vural Ayaz’ın her zaman yanımda olduğu sürece çok daha başarılara imza atacağım. Maçlara çıkarken ilk düşüncem yaşadığım ilçeme başarılı olmak ve ilçemi en iyi şekilde temsil etmek için maça çıkıyorum” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN  


0282 726 91 91
0282 747 65 10