Başakşehir Okulları'nın lansmanı yapıldı

Pınarça Mahallesi'nde 11 bin metrekarelik kapalı alana yapılacak 40 derslikli Başakşehir Okulları'nın kampusu lansman toplantısıyla tanıtıldı. Başakşehir Eğitim Kurumları'nın ö?

Çerkezköy 13.03.2019 17:32:00 0
Başakşehir Okulları

Dün saat 14.00’da Kapaklı’da bulunan Başakşehir Okulları’nda gerçekleştirilen toplantıya Başakşehir Okulları Genel Müdürü Mehmet Demirbaş, Başakşehir Okulları İlk -Ortaokul Müdürü Aylin Arda, Başakşehir Okulları Rehberlik ve Psikolojik Danışmanı Gamze Koçak, Başakşehir Okulları Rehberlik ve Psikolojik Danışmanı Ceylan Düştü, Başakşehir Okulları Halkla İlişkiler Sorumluları Fikriye Gülverin ve Gamze Sal ile basın mensupları katıldı.

 

“40 DERSLİKLİ OLACAK”

 

Toplantıda hayata geçirecekleri kampusla ilgili bilgiler veren Başakşehir Okulları Genel Müdürü Mehmet Demirbaş “ Kapaklı Pınarça Mahallesi yolu üzerinde doğa ile iç içe yaklaşık 11 bin metrekarelik kapalı alana sahip, öğrencilerin her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte; kapalı spor salonu, açık spor alanları, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise eğitim binalarından oluşan Başakşehir Okulları, benzersiz fiziki yapısı ile çevresinde tek özel okul olarak inşa edilmektedir. Okulumuz 40 derslikli, açık ve kapalı spor sahası, yaklaşık 360 kişilik konferans salonu, açık alanda bulunan amfi tiyatrosu, 17 atölye ve tam donanımlı laboratuarları ile şehrin trafik karmaşasından uzak, doğanın içinde, öğrencilerin huzur ve güven içinde, ileri teknoloji ile eğitim görmelerine imkan sağlayacak fiziksel donanıma sahiptir” dedi.

 

“PRENSİPLER İLKE EDİNMİŞTİR”

 

Eğitim felsefeleri hakkında konuşan Demirbaş “ Başakşehir okullarında, öğrenciler ayrı birer birey olarak kabul edilmektedir. Her öğrenci tek tek ele alınır, bireysel ihtiyaçları ve birbirinden ayrılan özellikleri belirlenerek, ihtiyaca yönelik öğrenciye uygun planlamalar yapılmaktadır. Onları eşsiz kılan, diğer öğrencilerden ayıran kişiliklerini, yeteneklerini ve ilgi alanlarını keşfetmelerine rehberlik etmek amaçlanmaktadır.  Merkezi sınav sonuçları ile akademik başarıyı her yıl zirvede tutan Başakşehir Okulları  ‘Sadece sınav başarı için değil; hayata hazırlanmak, kendinizi keşfetmek için öğreniriz’ prensibini ilke edinmiştir” diye konuştu.

 

“BİR BÜTÜNLÜK İÇİNDE SUNULUYOR”

 

Başakşehir Okulları’nda her çocuğun özel olduğunu kaydeden Demirbaş “  Başakşehir Okulları’nda bir öğrencinin kendini değerli bir kişi olarak hissetmesine, özgüveninin sağlam olmasına dıştan değil içten denetimli olmasına önem verilir.  Değerler eğitim anaokulundan liseye her kademede sağlıklı ve dengeli bir kişilik oluşmasında önemlidir. Bu bilinçle okulumuzun tüm kademelerinde değerler eğitimi bir bütünlük içinde sunulur” dedi.  Demirbaş’ın ardından Başakşehir Okulları İlk -Ortaokul Müdürü Aylin Arda, Başakşehir Okulları Rehberlik ve Psikolojik Danışmanı Gamze Koçak, Başakşehir Okulları Rehberlik ve Psikolojik Danışmanı Ceylan Düştü, Başakşehir Okulları Halkla İlişkiler Sorumluları Fikriye Gülverin ve Gamze Sal okullarındaki eğitimlerle ilgili bilgiler verdiler.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10