Bağlık PTT Şubesi hizmete girdi

Başlık mahalle sakinlerinin talebi üzerine PTT Çerkezköy Müdürlüğü'nün yaptığı çalışmalar neticesinde Bağlık PTT Şubesi bugün saat 14.00 itibariyle Bağlık Mahallesi Mimar Sinan C

Çerkezköy 15.03.2019 17:12:00 0
Bağlık PTT Şubesi hizmete girdi

Şubede bir memurun görev yapacağını belirten Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, Bağlık PTT Şubesi’nde kredi işlemleri dışında tüm PTT hizmetlerinin ve işsizlik paralarının verileceğini belirterek, Çerkezköy’de 9. PTT Şubesinin Bağlık şubesi olduğunu kaydetti.  

 

 

 

MAHALLEMİZE PTT ŞUBESİNİN AÇILMASINDAN MUTLU OLDUK

 

Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün de, “Mahallemize PTT şubesi açılması için taleplerimiz olmuştu. Bugün itibariyle Bağlık PTT Şubesi’nin hizmet vermeye başlamasından mutlu olduk. Bağlık Mahallemizin sakinleri PTT ile olan işlerini kent merkezine gitmeden burada halletmiş olacak” dedi.

 

BAĞLIK PTT ŞUBESİ’NİN İLK MÜŞTERİSİ İBRAHİM KARKMAZ OLDU

 

Bağlık PTT Şubesi’nin hizmete girmesinin ardından ilk müşterisi olan mahalle sakinlerinden İbrahim Korkmaz’a hizmet verdi. Otomobili için HGS kartını doldurtmak için gelen Korkmaz,“Bunun için kent merkezindeki PTT Müdürlüğü’ne gidiyordum Artık kent merkezine PTT hizmeti almak için gitmeye kalmadı. PTT hizmeti ayağımıza getirmiş emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10