Başkan Adayı Kozuva'dan servisçilere ziyaret

Cumhur İttifakı AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında geçtiğimiz hafta Tekirdağ Servisçiler Odası'nı

Çerkezköy 15.03.2019 17:41:00 0
 Başkan Adayı Kozuva

Ziyarette ilk konuşmayı Tekirdağ S ve J Plakalı Servisçiler Dernek Başkan Yardımcısı Nihat Yıldız yaptı. Yıldız, “Çıktığınız yolda da başarılar dileriz. Biz servisçiler olarak çok az para ile çok iş yapıyoruz. Biz can taşıdığımız için ayrıca riskli iş yapıyoruz. Bu nedenle göreve gelirseniz sizden bizlerin sıkıntılarının çözüme kavuşturulmasını istiyoruz” dedi.

 

YAPTIĞIMIZ İŞ DEĞERLİ VE KIYMETLİ

 

Ardından konuşan Tekirdağ S ve J Plakalı Servisçiler Dernek Başkanı Aşkın Gündoğdu da “Servisçiler olarak bizler Tekirdağ’da yaptığımız işin ne kadar değerli ve ne kadar kıymetli olduğunu biliyoruz. Çok düşük hizmetlerle servis taşımacılığı yapıyoruz.  Servisçiler olarak Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na uzak kaldık.  Ama belediye başkanı olursanız uzak kalmayacağız. Sıkıntılarımız çözüm bulana kadar mücadele edeceğiz” dedi.  

 

“SIKINTILARIMIZIN ÇÖZÜMÜ KONUSUNDA MÜCADELE EDİYORUZ”

 

UKOME’de sıkıntılarının olduğunu ifade eden Gündoğdu, “Bunların da çözüme kavuşmasını istiyoruz. Korsanla olan sıkıntılarımız var. Altıyol kavşağı sıkıntımız var. Servis saati burada trafik sıkışıyor. 9 kilometrelik kumlu geçit kavşağına kadar gidişimiz bir saati geçiyor.  Bu konunun düzeltilmesi için yetkili makamlara iletmemize rağmen konu ile ilgilenen olmadı. Bizim sıkıntılarımız had safhada. Bizler siyasetçi değiliz, bizler ekmeğimizin peşindeyiz. Günün koşullarına göre ücret almak ve de sıkıntılarımızın çözümü konusunda mücadele ediyoruz” dedi.

 

SORUNLARINIZIN BAZILARINI BİLİYORUM

 

Gündoğdu’nun ardından konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, “Sizlerin sorunlarının bazılarını biliyorum. 1 Nisan’da geldiğimizde bu sorunları çözümlemeye çalışacağız. Anlattıklarınızda haklısınız. Odada iken biz de korsanlarla mücadele ettik. Sizlerin bir eksikliği var , bir araya gelerek birlik beraberliğinizi sağlayamıyorsunuz. Korsanların buralara vergi bakımından da bir katkısı yok” dedi.

 

SERVİS HATLARININ DEĞİŞMESİ LAZIM

 

Şehir içindeki servis hatlarının da değişmesi gerektiğini ifade eden Kozuva, “Ben bir siyasetçi gibi atıp tutmuyorum. Bu yol durumunun çözümlenmesini değiştireceğiz.  İlçedeki trafik sıkışıklığının giderilmesi için bazı fabrikalarda vardiya saatlerinin değiştirilmesi konusunda kaymakam beyle ve Belediye Başkanı Vahap Bey’le de görüştük. Ancak onlar bunun fabrikaların işi olduğunu söylediler. Benim bu konuda bazı fabrikalarının vardiyalarını 15.00-23.00,-23.00-08.00 ve 08.00-17.00 saatleri şeklinde olması yönünde idi ve böyle olmuş olsaydı trafik sıkışıklığı yaşamazdık. ”dedi.

 

BİRLİK BEREBERLİK İÇİNDE OLURSAK 1 NİSAN’DA SIKINTINIZ ÇÖZÜMLENİR

 

Süleyman Kozuva, “Biz Çerkezköy’e sizlere hizmet için geliyoruz. Birlik beraberlik içinde olursak her işi çözümleriz. Birlik ve beraberliğimizi kayıt altına alalım. Birlik ve beraberlik içinde olursak sizim sıkıntılarınız 1 Nisan’da çözümlenir” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10