"Türkiye'nin konuşacağı bir projeyi hayata geçireceğiz"

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel,  Marmaracık Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Yeni dönemde Marmaracık Mahallesi'ne çok büyük hizmetler yapacaklarını kaydeden Başkan YÃ

Ergene 17.03.2019 18:37:00 0

Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyerek karşılıklı fikir alış verişinde bulunan Başkan Yüksel, “Marmaracık mahallesinde sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum.  En büyük yatırım insana olan yatırımdır diyerek siz değerli Ergeneli vatandaşlarımızla gece gündüz bir araya gelerek Ergene için karşılıklı fikir alış verişinde bulunuyoruz. Göreve gelir gelmez mahallelerimizin sorunlarını ele alarak bu sorunları çözüme kavuşturduk, Marmaracık Mahallemize 73 bin  967,98 m² parke taş döşeyerek, 10 bin 600 metrekare parke taş onarımı yaptık. Okullara, camilere gerekli bakım onarım ve tadilat çalışmalarını yine Ergene Belediyemiz yaptı. Bu zaman kadar halkımızın Ergene’de en iyi şartlarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için gece gündüz demeden çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz” dedi.

 

 “TÜRKİYE’NİN KONUŞACAĞI BİR PROJEYİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

 

Başkan Yüksel yeni dönemde Marmaracık Mahallesi’ne çok büyük hizmetler yapacaklarını da belirterek, “Marmaracık mahallesine yapacağımız en büyük yatırımımız olan Göç anıtı ve Atatürk evi projemiz ile Türkiye’nin konuşacağı bir projeyi hayata geçireceğiz. Turist akınına uğrayacak olan Marmaracık mahallemizde bu proje ile bölgemizi kalkındıracağız” dedi.

 

 DERNEKLERİ ZİYARET ETTİ

 

Marmaracık Mahallesi ziyaretinin ardından Ergene Gerlovolular Derneği ve Ergene Makedonyalılar Derneği’ni ziyaret eden Başkan Yüksel, dernek başkanları, yönetimi ve dernek üyeleri ile bir araya geldi.

 

“BÜYÜK PROJELERİ DE SİZLERLE BİRLİKTE HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

 

Başkan Yüksel, “Sivil toplum örgütleri olarak adlandırdığımız derneklerin önemi gerçekten çok büyük. Ergenemizde sizlerle birlikte Türkiye’nin en büyük mozaiğini oluşturuyoruz, dernekler kültürlerin, örf ve adetlerin sürdürülebilmesinde büyük rol üstlenir. Ergene’de bulunan derneklerimize Ergene Belediyesi olarak bizlerde gereken değeri ve önemi gösteriyoruz. Sizlerle birlikte birçok etkinlik ve programda bir arada oluyoruz olmaya da devam edeceğiz. Dernek başkanlarımız, yönetim kurulu ve üyeleri ile sık sık bir araya gelerek Ergene için yeni fikirler üretiyoruz. Ergenede sizlerle birlikte hareket ediyor geleceğimizi birlikte inşa ediyoruz. Yeni dönemimizde de derneklerimiz için büyük projelerimiz var, bu büyük projeleri de sizlerle birlikte hayata geçireceğiz” dedi.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10