18 Mart Çanakkale Şehitleri törenle anıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü kapsamında düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı. Törende kısa bir konuşma gerçekleştiren Başk

Tekirdağ 18.03.2019 16:13:00 0
18 Mart Çanakkale Şehitleri törenle anıldı

Süleymanpaşa Çanakkale Şehitleri Abidesi'nde düzenlenen törene, Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun, Enez Kaplan, Çiğdem Koncagül, Garnizon Komutanı Tank Kur. Alb. Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu, Süleymanpaşa Kaymakamı Aslan Yurt, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, il protokolü, STK Temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

 

 

“ŞEHİTLERİN KABİRLERİNE KARANFİL BIRAKTI”

 

Saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı ve saygı atışı ile başlayan Çelenk Sunma töreni, Şehitler Abidesi'ne çelenk sunulması ve Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım tarafından Şeref Defteri imzalandı ile devam etti. 18 Mart Çelenk Sunma Töreninde konuşan Başkan Albayrak, "Vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, kahramanlıkları ile tarih yazan gazilerimizi ve Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet, saygı ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Albayrak daha sonra şehitliği ziyaret ederek, şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı.

 

Haber/Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10