Kızılpınar Uzayspor liderliğini sürdürdü

Tekirdağ 2.Amatör Küme D Grubu'nda mücadele eden Kızılpınar Uzayspor hafta sonunda üçüncü hafta karşılaşmasında evinde Pınarçaspor'u konuk etti. Zayıf rakibi karşısında maçÄ?

19.03.2019 13:09:00 0
Kızılpınar Uzayspor liderliğini sürdürdü

Tekirdağ 2.Amatör Küme D Grubu’nda şampiyonluk hedefleyen Kızılpınar Uzayspor hafta sonunda evinde konuk ettiği Pınarçaspor’u gole boğdu.

 

DOKUZ GOLLE KAZANDI

 

Pazar günü Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmaya Kızılpınar Uzayspor etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede goller arayan Kızılpınar Uzayspor bulduğu golle öne geçti. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan Kızılpınar Uzayspor karşılamanın ilk devresini dört farklı üstünlük ile tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde de sağlı sollu ataklarını sürdüren Kızılpınar Uzayspor kaydettiği gollerle karşılaşmadan 9-1 galip ayrılmasını bildi. Ligde oynadığı üçüncü maçı da kazanan Kızılpınar Uzayspor puanını dokuz yaparken,Pınarçaspor ise puansız son sırada yer aldı.

 

HEDEFİMİZ 1.AMATÖR

 

Karşılaşmanın ardından konuşan Kızılpınar Uzayspor Teknik Direktörü Gültekin Duran “ Pınarçaspor’u centilmence oyunundan dolayı kutluyor, başarılar diliyorum. Hedefe emin adımlarla ilerlemeye devam. edeceğiz. Tekirdağ 1.Amatör Lige yükselmek için her maçımızdan galibiyetle ayrılacağız” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10