Kozuva kaynağını sordu

İlk mitingini 17 Mart'ta Kızılpınar Mahallesi'nde düzenleyen Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, İstasyon mahallesindeki üçüncü mitinginde Çerkezköy Be

Çerkezköy 21.03.2019 17:42:00 0
 Kozuva kaynağını sordu

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, Kızılpınar ve Fevzipaşa’nın ardından önceki akşam da İstasyon Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

 

AKAY’I ELEŞTİRDİ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yüksek bir egoya sahip olduğunu kaydeden Cumhur ittifakı Çerkezköy Belediye Başkan adayı Süleyman Kozuva “ 3 buçuk yıl Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile egosu yüzünden kavgalıydı. Çerkezköy Belediyesinde bir tadilat yaptı. Biz yapsak 3’te 1’i fiyatına yapardık. Orası yapılırken kendine özel bir asansör yapıldı. Sadece kendi makam odasına çıkan özel bir asansör yaptı. İnanın böyle bir ego ben Çerkezköy’de kimsede görmedim. Neden? Tüyü bitmemiş yetimin hakkı var. Kendine özel hiçbir şey yapamazsın. Bu arkadaşımız son beş seneyi sadece günü kurtarmaktan başka bir şey yapmadı. Geldiğimiz gün önümüzdeki 15-20 senenin hesabını yapacağız. Bugünden hesabını yapmaya başladık. Bu soğuk havada bu güzel insanlar burada Allah izin verirse biz Çerkezköy’ü bugünden aldık. Yüzde 58’lik rakam ile gelmek istiyoruz. Sayın Mestan başkanın yanına gittiğimizde, Ankara’ya gittiğimizde bizim ortalamamız yüksek en fazla yatırımı istiyoruz dememiz gerekiyor” dedi.

 

“SIRTIMIZ YERE GELMEZ”

 

Kendisini eleştiren Akay’a her zaman cevap verdiğini kaydeden Kozuva”  Bana ‘Sen Çerkezköy’ün sokaklarını bilmezsin’ diyor. Bende kendisine  ‘Sen kısa pantolonla dolaşırken ben Çerkezköy’de kamyonla çakıl çekiyordum’ dedim. Bu sokakların ve her yerini iyi bilirim. Bana ‘Sen sadece ve sadece para kazanmayı bilirsin’ dedi. Ben para kazanıyorum harcıyorum. Soruyorum bu arkadaşımız beş yıl önce seçimlere kimin parasıyla nasıl girdi. Bu arkadaşımız görev süresi içinde ayda 10-12 bin TL arasında maaş aldı. 5 yılda toplam 700-800 bin TL gibi bir para yaptı. Harcadığı para maaşının ise beş katına yakın. Peki bu para nereden geliyor. Benim paramın hesabını yapacağına bu harcadığı paranın hesabını versin. Tepedeki parkın 4 milyon TL  faturası var. Parkın maliyeti 800 bin TL. Hesaplar çok iyi bir şekilde verilir.” dedi. Kozuva seçildikleri takdirde Ankara’nın yanlarında olduklarını kaydederek “ Bundan sonra sırtımız yere gelmez” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10