Süper Ligde zorlu hafta

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 22.hafta maçları Pazar günü oynanacak. Haftaya 7 puanlık averajla lider durumda giren Çorlu Kültürspor haftayı 3-0'lık hükmen galibiyet ile kapatırken, ikinci sırada yer a

22.03.2019 12:25:00 0
Süper Ligde zorlu hafta

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 22.hafta oynanacak altı karşılaşma ile tamamlanacak.

 

LİDER HÜKMEN GALİP

 

Ligde 52 puanla ilk sırada yer alan Çorlu Kültürspor ligden çekilen Çerkezköy Doğanspor karşısında 3-0’lık hükmen galibiyet ile haftayı üç puan ile tamamlayacak.

 

KAPAKLISPOR’DA HEDEF ÜÇ PUAN

 

 

45 puanla ikinci sırada bulunan Kapaklıspor ise hafta sonunda 29 puanla sekizinci sırada yer alan Muratlı Belediyospor’a deplasmanda konuk olacak. Muratlı Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istediklerini kaydeden Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı “ Ligde lideri takibimizi sürdürüyoruz. Bu hafta ise Muratlı Belediyespor’a deplasmanda konuk olacağız. Son haftalardaki çıkışımızı da sürdürmek istiyoruz” dedi.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR

 

44 puanla liderin sekiz puan gerisinde üçüncü sırada yer alan Marmaraereğlisi Belediyespor ise deplasmanda 42 puanla dördüncü sırada bulunan Saray Belediyespor’a konuk olacak. Pazar günü Saray Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Bu sezonun en dikkat çeken takımları arasında yer alan 42 puanlı 100.Yılspor ise deplasmanda 29 puanı bulunan Sağlamtaşspor’a konuk olacak. Pazar günü Malkara Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan 1461 Karadenizspor ise evinde Malkara 14 Kasımspor’u konuk edecek. 13 Kasım Sahasında oynanacak olan karşılaşmada aynı saate başlayacak. 34 puanla altıncı sırada yer alan Ergenegücü Ulaşspor ise evinde 15 puanla ligin dibinden kurtulmaya çalışan Çorluspor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma ise tüm karşılaşmalar gibi saat 14.00’de Ulaş Sahası’nda oynanacak.

 

SİTESPOR ÜÇ PUAN İSTİYOR

 

Ligde sekiz hafta yenilmezlik serisi yakalayan ve son iki haftada aldığı iki mağlubiyet ile düşüş yaşayan kapaklı Sitespor ise evinde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Büyükyoncalıspor’u konuk edecek. Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati ise 14.00. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak için var güçleriyle mücadele edeceklerini kaydeden Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Çorlu Kültürspor mağlubiyetinin ardından geçtiğimiz haftada Marmaraereğlisi Belediyespor’a 4-3 mağlup olduk. Bu hafta ise evimizde Büyükyoncalıspor’u konuk edeceğiz. Rakibimizi mağlup ederek taraftarımız ile barışmak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10