Temsilcimiz tamam mı devam mı maçına çıkıyor!

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor sezonun en önemli karşılaşmasında evinde Biga Adasopr'u konuk edecek. Ligde kalma adına üç puana ihtiyacı olan 1911 ?

22.03.2019 12:34:00 0
Temsilcimiz tamam mı devam mı maçına çıkıyor!

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta zor günler geçiren temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor hafta sonunda evinde Adaspor’u konuk edecek.

 

 

 

 

LİDER DEPLASMANDA

 

Oynadığı 22 karşılaşmada 15 galibiyet üç beraberlik ve dört mağlubiyet alarak 48 puanla liderlik koltuğunda oturan Edirnespor hafta sonunda deplasmanda ligin puansız ekibi İstasyonspor’a konuk olacak. 8 Kasım Stadyumunda Pazar günü saat 15.00’de başlayacak karşılaşmayı Fatih Kabakkaya yönetecek. Kabakkaya’nın yardımcılıklarını ise Harun Günaydın, Alp Osman Karaosmanoğlu, Burak Akyel yapacak. Haftaya 46 puanla ikinci sırada giren Modafenspor ise deplasmanda 38 puanla orta sırada yer alan Bigaspor’a konuk olacak. Ayberk Demirbaş, Doğukan Türkeş, Muzaffer Almaz, Ali Rıza Tufan Çerçioğlu hakem triosunun yöneteceği karşılaşma ise Pazar günü saat 15.00’de Biga İlyas Bayram Stadyumunda oynanacak.

 

TEKİRDAĞSPOR DEPLASMANDA

 

Liderin dört puan gerisinde 44 puanla üçüncü sırada bulunan İstanbul temsilcisi Yeşilköyspor ise İstanbul derbisinde 43 puanlı Kartalspor’a konuk olacak. Haftanın en önemli karşılaşması arasında yer alan Yeşilköyspor-Kartalspor karşılaşması Bulvar Mimar Kubilay Köse Stadyumunda oynanacak. Saat 15.00’de başlayacak karşılaşmayı Ali Can Özışık yönetirken, yardımcılıklarını ise Burak Canbulat, Halil İbrahim Kibiroğlu, Atakan Kozik yapacak. Ligde 38 puanda yer alan ve şampiyonluk umutları başka bahara kalan Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş ise evinde Tekirdağspor’u konuk edecek. Ligde kalma adına önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Tekirdağspor karşılaşmadan en az bir puan ile ayrılmayı hedefliyor. Çavuşbaşı M.Hanefi Dilmaç Sahası’nda Pazar günü saat 15.00’de başlayacak olan karşılaşmayı ise Birkan Altındaş, Osman Aydemir, Yeliz Yıldız ve Emine İrem Hasoğlu hakem triosu yönetecek.

 

ÇERKEZKÖY’DE OYNANACAK

 

Ligde 20 puanda bulunan ve rakiplerinin gerisinde yer alan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğansopr hafta sonunda önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Evinde Adaspor’u konuk edecek temsilcimiz tamam yada devam maçına çıkıyor. Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda saat 15.00’de başlayacak olan karşılaşmayı ise Murat Madan yönetecek. Madan’ın yardımcılıklarını ise Eshan Kartal, Baransel Siyavuş ve Mirsat Sancaktar yapacak.

 

HEDEF ÜÇ PUAN 

 

Hafta içinde günde çift antrenmanlarla Teknik Direktör Tevfik Kaya Saygılı yönetiminde Adaspor maçına hazırlanan temsilcimiz bugün yaptığı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istediklerini kaydeden 1911 Çerkezköy Doğanspor yöneticisi İlhan Turhal “ Bu hafta gerçekten çok önemli bir karşılaşmaya çıkıyoruz. Son iki haftada aldığımız mağlubiyetler bizi zor duruma soksa da fikstür avantajımızı değerlendirip ligde kalacağız. Bu hafta Adaspor’u ondan sonraki haftalar Kavaklıspor ve İstasyonspor’u mağlup ederek son hafta öncesi ligde kalmayı garantilemek istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

 

ÇORLUSPOR ÜÇ PUAN İSTİYOR

 

Bir önceki hafta temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor’u evinde mağlup ederek rahat bir nefes alan Çorluspor 1947 son haftalarda ligde kalma adına önemli galibiyetler alan Kırklareli temsilcisi Kavaklıspor’u konuk edecek. General Basri Saran Stadyumunda Pazar günü saat 15.0’de başlayacak olan karşılaşmada ise Reşat Onur Çoşkunses düdük çalacak. Çoşkunses’in yardımcılıklarını ise Atakan Tutan, Çağrıcan Pazarcıklı ve Niyazi Aykan Ceylan yapacak. Ligin orta sıralarında mücadele eden 26 puanlı Uzunköprüspor ise evinde 31 puanlı Çanakkale Dardanelspor’u konuk edecek. Ergene Şehir Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak. Karşılaşmayı ise Fatih Okhan, Betül Nur Yılmaz, Utku Gök ve Fikret Hakan Abay yönetecek.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10