Çorlu TSO, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesini almaya hak kazandı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Türk Standardları Enstitüsü'nün yaptığı tetkikler sunucunda; ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesini almaya hak kazandı. Denetimler; TSE Baştetkikçisi Bi

Çorlu 22.03.2019 13:50:00 0
Çorlu TSO, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesini almaya hak kazandı

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Odamız bünyesinde yürütülen faaliyetlerin kalitesi ve uygunluğuna ilişkin olarak, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından denetleme yapılmıştır. Odamızda verilen hizmetlerin; yasalara uygunluğu, müşteri memnuniyeti esas alınarak yürütüldüğü, fiziksel ve elektronik ortamda güvenli bir şekilde sunulduğu, TSE tarafından yapılan bu denetleme sonucu onaylanmıştır. Ticaret ve Sanayi Odaları içerisinde Türkiye birincisi olan Odamız üyelerinden aldığı güçle Çorlumuz, Bölgemiz ve Ülkemiz için çalışmaktadır” dedi.

 

“TÜM BİLGİLER ULUSLARARASI STANDARTLARA GÖRE KONTROL ALTINA ALINMAKTADIR”

 

TSE tetkikleri sonrası konuşan Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan;  “Fiziksel ve elektronik ortamda önem arz eden bilgilerin güvenliği konusunda önemli bir sınavdan başarı ile geçilmiştir. Tetkiklerde; kurum içindeki bütün varlıkları kayıt ve kontrol altına alan ve bunların güvenliğini sağlayan ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi standardına uygun çalışmalar sürdürüldüğü tespit edilmiştir. Yaptığımız çalışmalarda; üçüncü şahıs, kurum ve kuruluşlarla paylaşılmasında sakınca arz eden bütün bilgilerin erişilebilirliğinin ve gizliliğinin kontrol altına alınması temel ilkesi ile hareket edilmektedir. Bu çalışmalar sayesinde, üyelerimizin memnuniyetinin ve en önemlisi de bütün bilgilerin güvenliğinin, uluslararası standartlara göre kontrol altına alınması sağlanmıştır” dedi.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10